SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"İlk 6'nın İçerisinde Olmaya Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2019-03-05 17:41:00
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, "Her şeye rağmen bu takım kupada yarı finalde. Hedefimiz tabi final oynayıp, kupayı Malatya'ya getirmek. Lig'de de ilk altının içerisinde olduğumuzdan dolayı iyi işler yaptığımız ortada. İnşallah sezon sonunda da ilk altının içerisinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Bulut, "İkinci yarıya güzel bir galibiyetle başladık. Fenerbahçe mağlubiyeti, sonrasında gelen çok sayıda sakatlıklar nedeniyle puan kayıpları yaşadık. Darbeye bağlı sakatlıklar, adale sakatlıkları oldu. Bununda nedeni üç günde bir maç yapmamız ve zeminimizin iyi şartlarda olmayışından dolayı sakatlıklarımız oldu. Bu sıkıntıyı bugüne kadar çektik, maalesef çekmeye de devam ediyoruz" dedi.

"KIRILMA NOKTASI PENALTIYDI"

Bulut, 2-0 kaybettikleri Medipol Başakşehir karşılaşmasıyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: "Lidere karşı oynadık. Bizim adımıza iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum. İyi başladık, istediğimiz doğrultuda her şey gidiyordu ama yediğimiz bir penaltı var Bence olmayan bir penaltı. Penaltıdan sonra kafamızdaki plan gerçekleşmedi. Sonuçta 1-0 geriye düştük. İkinci yarıda biraz daha ofansif oynamaya çalıştık, ikinci golü yemiş olduk. Başakşehir'e, iyi pas yapan bir takıma karşı 2-0 geriye düştüğünüzde, yakaladığınız pozisyonları da değerlendiremediğiniz zaman doğal olarak mağlup oluyorsunuz. Kırılma noktası verilen penaltıydı."

"BU SÜREÇTEN YİNE HEP BİRLİKTE ÇIKACAĞIZ"

Bulut, bir gazetecinin 'kadroda revizyon düşünüyor musunuz?' sorusuna, "Kadromuz belli, 6-7 sakat oyuncumuz var. Radikal karar alınacak bir şey yok. Sonuçta bütün futbolcularımıza ihtiyacımız var. Sakat ve oynayan oyuncularımız belli. Bazı futbolcularımızda performans düşüklüğü oldu, oluyor, bu futbolda normal ama bu süreçten yine hep birlikte çıkacağız. En iyi dönemde şimdiki dönem, oynayacağımız Sivasspor maçının doğru bir maç olduğunu düşünüyorum. O maça iyi hazırlanıyoruz. Onlarda üst üste üç mağlubiyet aldılar bizim gibi, iki takım içinde zor olacak. İki takımda kazanmak isteyecek ama inşallah kazanan taraf biz olacağız" cevabını verdi.

"SİVASSPOR MAÇIYLA İYİ BİR GİDİŞAT YAKALAMAK İSTİYORUZ"

Bulut, sakat oyuncuların durumlarıyla ilgili, "Kamara, Pazartesi günü antrenmanlara başladı. Test edildi, antrenmanlara devam ediyor. Fizik ve kondisyon olarak tam maçları çıkaracak seviyede değil, maç gününe kadar durumuna bakacağız. Robin aramıza katıldı. Rizespor maçında diz kapağı çıkmıştı. Bizim aramıza katıldı. Bifouma ve Mina'nın sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam ediyor, aramıza katılmaları zaman alacak. Ömer Şişmanoğlu ve Rahman Buğra döndüler ama kontrol amaçlı 1-2 gün fizyoterapist eşliğinde çalışacaklar. Yavaş yavaş sakat olan oyuncularımız dönecek. Milli maç arasında sonra tamamen takımın hepsi bir arada olduğunda, daha iyi bir gidişat olacağını düşünüyorum. Ama biz onu beklemeyeceğiz, bu hafta itibariyle galip gelmeye başlamak istiyoruz. Sivasspor maçında iyi oynayıp, maçı kazanarak, yolumuza o şekilde devam etmek istiyoruz" dedi.

"HEDEFİMİZ KUPAYI MALATYA'YA GETİRMEK"

Bulut, bir gazetecinin 'Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale kaldınız ve hedefinizi final olarak açıkladınız. Lig'de 7 hafta geride kaldı, ligdeki gerçek hedefiniz netleşti mi?' sorusuna, "Ligde 29 puanla üçüncü sırada olduğumuzda bu konuyu dile getirdim. Gerçek hedefimiz, 'ikinci yarının ilk 7-8 haftası geçtikten sonra daha net ortaya çıkmış olacak' dedim. Şuan altıncı sıradayız, durumumuz hiçte kötü değil. Kupada yarı finaldeyiz. İki kulvarda yarışıyoruz. Bu futbolcu grubu üç günde bir maç uzun zamandır hiç oynamamış durumda. Bu ilk kez önlerine çıkan bir tablo. Tabi ki kolay değil. Üzerine tabi sakatlıklarda geldiğinde zorlanıyorsunuz ama her şeye rağmen bu takım kupada yarı finalde. Hedefimiz tabi final oynayıp, kupayı Malatya'ya getirmek. Lig'de de ilk altının içerisinde olduğumuzdan dolayı iyi işler yaptığımız ortada. İnşallah sezon sonunda da ilk altının içerisinde olmaya devam edeceğiz" şeklinde cevap verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • erhan (5 yıl önce)
    erol hoca mayısta gidecek takımda para problemi var bu yönetimden birşey olmaz takımı futbolcuları değil biraz yönetimi sogulayın
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Hocam kendini çok zorlama her şeyin hayırlısı en güzel şeyler onları en az beklediğinde olur hocam taşı delen suyun gücü değil damlaların sürekliliğidir dünyada bir çok kabiliyetli kişiler küçük bir cesaret sahibi olmadıkları için kaybolurlar siz malatya sporu çalıştırarak bu cesareti gösterdiniz birde bu kamara diş rahatsızlığımı var yoksa alışamadımı buralara bir açıklamada yok değişik bir durum.
    0
    0
    Yanıtla
  • PAŞA (5 yıl önce)
    Stad neden dolmuyor diyosunuz bu futbol ile bu oyun ile nasıl maç izleyelim zevk alamıyoruz bakın rizeye , erzuruma , ankaragücüne , göztepeye yenilseler bile oynanan oyun zevk veriyor rakip takım kalecileri nefes alamıyor maçlarında gerisini siz düşünün oynatın güzel futbolu srad nasıl doluyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (5 yıl önce)
    TAKIM YENİLİNCE KÜME DÜŞÜRÜP,YENİNCE ŞAMPİYONLUĞA OYNATIYORSUNUZ.NE OLMUŞ TAKIMA HOCA SENE BAŞINDAN BERİ SÖYLÜYOR,HEDEF İLK 6 DEMİŞ İLK ALTIDA,O KADAR SAKAT EKSİK VAR.fENERBAHÇEDE LİGE ŞAMPİYONLUK PAROLASI İLE ÇIKTI,BİZİM 5 KATIMIZ BÜTÇEYLE OYNUYORLAR AMA KÜME DÜŞME HATTINDALAR .HEP YUKARIYA DEĞİL BİRAZ DA AŞAĞIYA BAKIN.KALDIKİ BU TAKIM KUPADA FİNALLERE KALDI.BİRDE BURADA BAZI KLASİKLER TİPLER VAR Kİ BUNLAR LİG BAŞLAMADAN KLÜBÜ ELEŞTİRİYORLARDI,HALEN ELEŞTİRİYORLAR.ELEŞTİRİ TABİKİ OLACAKTIR ANCAK HER HAFTA TAKIMI ,BAŞKANI VE HOCAYI ELEŞTİRENLER BİLİNİZKİ BU KLÜBÜN BAŞARISINI ÇEKEMİYEN VE MALATYASPORU SEVMEYEN HARİÇTEN GAZEL OKUYANLARDIR. .MALATYASPORUMUZ KUPAYI ALIRSA VE LİGİ DE İLK 6 DA TAMAMLARSA DAHA 2.YILINDA BU LİGDE BAŞARILI BİR TAKIM OLARAK SÜPER LİG TARİHİNDE YERİNİ ALMIŞ OLACAKTIR.EROL HOCAMIZLA GURUR DUYUYORUZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (5 yıl önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Sizin gibi bakanlar sayesinde takım böyle zaten çıkıp maçlarda da Ademi Ereni alkışlayan kafasınız memnunsun yani futboldan gidişattan ikinci yarının en kötü takımlarındanız şuan Malatya 6. ise rakipleri sayesindedir oda çok sürmez 3 hafta daha böyle gitsin dibi buluruz bizim derdimiz Malatya hocanın oyuncuların başkanın derhal kendine gelmesi lazım! ikinci yarı her takım üzerine katmış bizimkilerde yatmış lig çetin artık potadaki takımla aramızdaki puan farkı 7'ye düştü daha önümüzde 10 hafta var işin şakası yok!
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sevdalısı senin mantığına göre hareket edersek biz bu takımı her hafta eleştirip başkanına hocasına ,futbolcusuna söversek bunlar eleştirinin dozuna ve küfürün etkisine göre iyi oynayacak öylemi?nasıl bir kafa yapın var yahu?Yav halen kafanıza şunu sokamadınız yahu bu takımın 10 futbolcusu geçen 5 hafta yoktu.Anlamıyormusunuz.Görmüyormusunuz,duymuyormusunuz.Nedir bu Malatyasporun sizin gibilerden çektiği elinizi çekin kardeşim.On kuruşluk yorum yapmışsın ama takıma 5 kuruşluk faydası yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat Yamacı (5 yıl önce)
    Ligin en kötü futbol oynayan , kendi sahasında bile atak oynayamayan, kendi seyircisi önünde dahi maçı kendi yarı sahasında kabul etmekten vazgeçmeyen, öyle ki son maclarda iyice abartıp forvetsiz maça çıkmaya başlayan, korkak futbol tarzı Türkiye nin dilinde olan takımın teknik direktörü konuşuyor. Herhangi bir şahsı çıkar ummadan yaptığım bu yapıcı eleştirileri dikkate alan olsa keşke. Eleştiri dikkate alınıp degerlendirildigi zaman kişinin kendini geliştirmesi için önemli bir argümandır. Erol hocamızın insanlığına kişiliğine sözümüz yok. Kendisini seviyoruz lakin bu durum takımın gerçeklerini örtmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    Erol Hoca bu söylediğine sen bile inanmıyorsun ne varki futbola takımlarına gönül vermiş bu taraftarı kandırmaktan vazgeç açıkça ifade et yönetimle sorun olduğunu ve senden ancak bukadar olacağını ifade et.Gelelim Yönetime;Yönetim Erol Hocaya bu yıl küme düşmeyiz seneye bakarız nasılsa yollarımızı ayırıyoruz sen sadece konuyu dillendirme...! işte gerçek bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (5 yıl önce)
    Hoca bu takım iyi hakkını vermiyorsun tamam sakatlar hakemler vs. bazı olumsuzluklar oldu ama bu mazeretler ikinci yarının en kötülerinden biri yapmamalı bizi o ladar değil . Lafla ilk 6'da olunmuyor bakıyoruz bir sistem yok takımda ne savunmada ne hücumda ligin ilk yarısı biraz hırs istek vardı şimdi oda yok ki bence bunca sakatta antreman programının etkiside çok yani hoca artık birazda iğneği kendine batırman lazım konumumuz hala iyi hatalardan ders çıkarıp ona göre hareket edilir takımın hakkı verilirse bu taraftarlada birlikte uefa uzak değil!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut çirag (5 yıl önce)
    Ligin futbol oynayamayan tek takımı .Adem büyük iki üç mać kızağa çekilmeli.Erol hocanin gücü yetmiyor galiba.35 yıldır futbolun içindeyim ilk defa maçın 55 .dakikasında stadı terkettim.Ilk yari bir atak.Varmi başka pozisyon .Maça Barışla niye başlamadin erol bulut.Erol hoca kalan maçlarda yenecegimiz bir takım adı ver baba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Bulunduğu Konum itibarı ile Malatyaspor iyi durumda. Daha iyi olabilmesi için liğdede bir hedefinin olması gerekir.Uefa gibi yoksa motivasyon düşüyor.ligin orta sıraları için oynamak daha zor çünkü futbolcuyu rehavet sarıyor.onun için maçlara iyi bir prim vermek lazım.
    0
    0
    Yanıtla