SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Aşı Müdüre

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'ya ulaşan domuz gribi aşısını ilk olarak Sağlık Müdürü Dr.Hacı Bayram Zengin oldu.

Malatya'da ilk olarak Sağlık Müdürü Hacı Bayram Zengin, yardımcısı Hasan Tuncer ve Şube Müdürü Saniye Yıldırım Avcı ve sonra da 112 görevlileri Sıtmapınarı Sağlık Ocağı'nda domuz gribi aşısı oldu.

Aşı yapılırken basın mensuplarının Malatya'da domuz gribi şüphesiyle ilgili kaç numune alınıp tahlile gönderildiğini, tahlilde pozitif çıkan olup olmadığına ilişkin sorularını cevapsız bırakan Sağlık Müdürü Zengin, Malatya'ya kaç doz domuz gribi aşısı geldiği konusunda da bilgi vermedi. Zengin, sağlık çalışanları gibi risk grubunda olanlara öncelikle domuz gribi aşısı yapılacağını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam