SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlk Defa Bir AK Parti Milletvekilimiz Ziyaret Etti"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek, sorun ve talepler konusunda istişarede bulundu.

Keskin, deprem ve seçimler öncesi ve sonrasında ilk defa bir milletvekilinin esnaf  ve sanatkar camiasını ziyaret etmiş olmasından dolayı Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’a teşekkür etti.

Ziyarette konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Seçimlerden önce ve sonra ilk defa AK Partili bir Milletvekilimizin Malatya’da Esnaf ve Sanatkarlar camiasını ziyaret etmesi bizi son derece mutlu etmiştir. Milletvekilimiz İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın benim yanımda ayrı bir yeri ve sevgisi vardır, bizimde kardeşimizdir. Malatya'da 20 bin esnafın her şeyini kaybettiği depremlerden sonra, Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi ve sonrasında AK Parti'den ilk defa bir milletvekili, değerli kardeşimiz İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın bizi ziyaret etmiş olmasından dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah iyi çalışacak, yıkılan Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldırmak için ortak akılla bunu yapmamız lazım.” dedi.

-“Bu şehri tekrar ayağa kaldırmak için istişare ederek ortak akılla hareket edeceğiz”
AKP Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “Esnaf ve sanatkarımız hayatın her alanında var.  6 Şubat depremlerinde etkilenen 11 il arasında en fazla yıkımın yaşandığı illerden birisi olan Malatya’mızda  koordinasyonun yaşanmasında  Oda başkanlarımız, STK’larımız, kamu kurumlarımız, askeri birimlerimiz, bürokratlarımız, siyasetçilerimiz, üniversitemiz, akademik camiamız, en önemlisi hemşehrilerimiz birlik ve beraberlik içerisinde ‘Malatya’yı nasıl tekrar ayağa kaldırabiliriz’ düşüncesi ile büyük bir gayretle çalıştı ve çabaladı. Bizler bu çabaya şahit olduk ve bu çabanın içerisinde olduk. Ben Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Şevket Keskin’e Malatya’mız adına teşekkür ediyorum. Çünkü Şevket Keskin, Şevket Abimiz, hiçbir etnik kökene  bakmadan, ayrım yapmadan Malatya’da birlik ve beraberlik içinde yaralar sarılsın diye ciddi anlamda çaba gösterir. Samimiyetine güvenerek söylüyorum, bazen de sinirlenir, insanız. Ama ben neyi kastettiğini, Malatya için neyi öngördüğünü anlarım.  Biz bu şehir için birlikte faydalı olacağız. Hep birlikte çaba ve gayretle Malatya için yola devam edeceğiz. Biz bu şehri tekrar ayağa kaldırmak için hepimiz, hiçbir ayrım gözetmeksizin eksikleri görerek ve istişare ederek ortak akılla hareket edeceğiz.” ifadelerini kaydetti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Esnaf (8 ay önce)
    Sayın Şevket keskin sen esnafın başı lideri öncüsü olan bizim yetki verdiğimiz başkanımız sin sürekli halkı esnafı halinden memnun yetkililere dertlerini anltmadığını esnafa sahip çıkılmadığını Akpınar projesinin mantar olduğunu yani kısacası bi esnafı bi siyaset ciyi şikayet ediyor sun sana bağlı olan esnafı çarşı merkeze topla eylem yap gör nasıl bizim sesimizi duyarlar amacımız kimseye zarar vermeden sesimizi duyurmak ama sen bunu yapamaz sın ancak kendin den başka herkesi şikayet edersin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (8 ay önce)
    Bunu ziyaret ettik, șununla hasbihal ettik eee sonuç moralmen sıfıra inmiș bir șehir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Furkan (8 ay önce)
    Depremde Malatya nın sesini duyuramadıktan sonra kimin yanına gitseler ne ola gitmeseler ne ola.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Bülent (8 ay önce)
    Malatya virane olmuş herkes bir çeşit olmuş kimse depremden ders almamış zaten milletvekilleri öncekiler gibi kaç aydır ortada yok belediyeler ortada yok vatandaşı kendi haline bırakmışlar insan akşam caddeleri suyla yıkar temizler lafa gelince hepsi görevini layıkıyla yapıyor gibi konuşuyor sizlerden hiçbir umudumuz yok Malatya toz duman yakında herkes hasta olur nasıl insanlar anlamıyorum hakkıyla işinizi yapın bu işler fosforlu gezmeyle olmuyor şunubunu ziyaret etmeyle hiçbirşey olmaz icraat lazım!!!
    %96
    %4
    Yanıtla
  • cenk (8 ay önce)
    Hergün Malatya habere bakıyorum. Depremden sonra şehir dışına taşındım. Ve hala kafalar aynı. Boş işlere devam. Bu vekil Şevket beyi ziyaret etse ne olur etmese ne olur? Ankara’da bir bakan ziyaret etse? İlgili genel müdürleri ziyaret etse mimarlar odası , inş müh odası ve akademisyenler oturup istişare etse daha iyi olmaz mı? İşyeri olmayan yanında 1 işçi bile çalıştırmamış bu şöför amcaya bu iltifatlar ile bu şehir daha çok deprem altında enkaza döner. İyice memleketimden soğuyorum. Maalesef sizdende soğumaya başlıyorum
    %98
    %2
    Yanıtla
  • MEHMET ALİ (8 ay önce)cenk isimli kullanıcı yorumuna
    Kesinlikle katılıyorum, görüşse ne görüşmese ne, ben depremden etkilenenlerin derdine çare bulundu, nasılsın istekleri yapıldı gibi şeyler görmek istiyorum, nasılsın Malatya dan ben de taşındım iyi ki taşınmışım bu memleketten bir halt olacağını zannetmiyorum
    %100
    %0
    Yanıtla