SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Ziyaret Aile Büyüklerine

0
Güncellendi - 2018-05-20 03:53:09
İlk Ziyaret Aile Büyüklerine
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 24 Haziran seçimlerinde Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Fendoğlu, ilk ziyaretini amcası 17 Nisan 1978’de bombalı bir suikast sonucu gelini ve 2 çocuğuyla katledilen Hamit Fendoğlu’nun (Hamido) eşi yengesi Mukaddes Fendoğlu’nu ziyaret etti, ardından Malatya'nın eski belediye başkanları olan amcasının ve babasının mezarını ziyaret etti.

MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Fendoğlu beraberinde MHP İl Başkanı Bülent Avşar, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan ve bir grup ile birlikte merhum amcası Hamit Fendoğlu’nun eşi olan yengesi Mukaddes Fendoğlu’nu ziyaret etti ve duasını aldı. Mukaddes Fendoğlu’nu, aile olarak 1946 yılından beri aile olarak siyasetin içinde olduklarını ve 40 yıl sonra kendi ailelerinden bir kişinin yeniden siyasete dönmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Fendoğlu ve beriberindeki heyet daha sonra Bulgurlu mahallesine geçerek burada bombalı suikast sonucu katledilen amcası Hamit Fendoğlu (Hamido), aynı saldırıda katledilen 3 yakını ile amcasının yerine belediye başkanlığına seçilen babası İbrahim Fendoğlu'nun mezarlarında dua etti.

Fendoğlu, “40 yıl önce şehit düşen amcam Hamit Fendoğlu’nun huzurunda namusum, şerefim ve haysiyetim üzerine yemin ediyorum, ben bu davadan vaz geçmedim, bu davayı da sahipsiz bırakmadık.” dedi.

Fendoğlu, “Başta desteğini esirgemeyen Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beye. İl başkanımıza, ocak başkanımıza ve ilçe başkanlarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Fendoğlu, “Bütün Malatyalı hemşehrilerimi, herkesi ve herkesimi gönülden selamlıyorum.  Eski acılarımızın yeniden yaşanmaması için, ülkemizin ve milletimizin bekası için bir olacağız, birlik olacağız.  Şanlı bayrağımızın gölgesi altında birlikte el ele geleceğe daha emin olarak yürüyeceğiz.” İfadelerini kaydetti.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Emre (5 yıl önce)
    Rabbim hayırlara vesile kılsın,, Rabbim utandırmasın...
    0
    0
    Yanıtla
  • ŞEREFHANLI (5 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin inşallah malatya ve ailesine yakışan bir siyasetçi olur inşallah eğer rahmetli Hamit fendoğluna biraz benziyorsa malatya için büyük kazanç olur
    0
    0
    Yanıtla
  • memo (5 yıl önce)
    Başkanlık Erdoğan Milletvekilleri oyu MHP ye
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa SÜLÜ (5 yıl önce)
    Malatya’mız için hayırlı olur ve Fendoğlu ailesinden birini Meclis’e göndermeliyiz.çünkü şehitler verdiler
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (5 yıl önce)
    bu kıymetli insan için mhp ye ilkdefa oy vereceğim
    0
    0
    Yanıtla
  • Soysal Çelik (5 yıl önce)
    Malatya'da siyasi hesaplar bozuldu. Malatyalılar yerli eşrafına ve bu şehrin insanı ile aynı suyu içen siyasetçilere artık güç ve destek verecektir. Şehrimizi seviyoruz. Şehrimize güç verecek insanları da seviyoruz. Mehmet Fendoğlu, Malatyalılara yeniden titreyip Malatya'ya bakmalarına vesile olacaktır. MHP için 1 değil, 2 hesabını yapın bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (5 yıl önce)
    İyi oldu inşallah siyasette yeni bir Hamido dogar
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (5 yıl önce)
    İnşallah Malatyamıza hayırlı olur. Milliyetçi Hareket en azından bir vekil hakediyor. dönemin bölücü teröristleri tarafından şehit edilen Hamit Fendoğlu ve yakınlarını rahmetle anıyoruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet oz,asil (5 yıl önce)
    Hamt fendoglunu rahmetle anıyor Allahtan rahmet diliyorum davanizin hayırlara vesile olmasını diliyorum başarılar temenli ediyorum
    0
    0
    Yanıtla