SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ilkım Şampiyonada Görev Yapıyor

0
Güncellendi - 2019-10-05 02:13:06
Ilkım Şampiyonada Görev Yapıyor
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi ve Uluslararası Güreş Hakemi Mehmet Ilkım, Bulgaristan’ın Otlukköy şehrinde devam eden Gençler Balkan Güreş Şampiyonası’nda ülkemizi temsil ediyor.

2006 yılından beri Dünya Güreş Birliğine bağlı olarak uluslararası birinci kategori güreş hakemliği yapan Mehmet Ilkım, bu kez de Gençler Balkan Güreş Şampiyonası’nda görev aldı. Aynı yıl içerisinde Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil eden Ilkım, önceki yıllarda yine ülkemizi Dünya Şampiyonasında başarılı bir şekilde temsil etmişti.

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapan Mehmet Ilkım, uluslararası turnuvalarda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için çalıştığını ifade etti.

Ilkım, 2 kez Dünya Şampiyonası’nda, 1 defa Akdeniz Oyunları, 1 defa da Dünya Kupası’nda görev yaptığını ve 30’dan fazla uluslararası turnuvada düdük çaldığını anımsatarak, uluslararası turnuvalarda görev yapmanın kendisine gurur verdiğini ifade etti.

Önemli turnuvalarda görev aldığını dile getiren Ilkım, “Her zaman dile getiriyorum; üniversitemi, şehrimi ve ülkemi başarıyla temsil ettiğim için çok mutlu ve gururluyum. Bana bu imkanı sağlayan başta Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve tüm yöneticilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi/Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız