SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlla Birilerinin Ölmesi mi Lazım?

0
Güncellendi - 2017-07-11 05:34:43
İlla Birilerinin Ölmesi mi Lazım?
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Asfaltı ya da Turgut Özal Bulvarı olarak isimlendirilen yolun Huzurevi önündeki yaya geçidinin tehlike yaratmasına rağmen, bir türlü onarılmaması tepki yaratıyor.

Yakınca Mahallesi sınırlarındaki, araçların süratli seyrettiği ana yol ile yan yol arasındaki yaya geçit zeminine döşenmiş olan kilit taşların, yan yolun hemen yanındaki bölümü bozuldu.

Huzurevi sakinleri, Yakınca Meslek Yüksek Okulu öğrencileri başta olmak üzere, bu yaya geçidi kullanmak zorunda kalanların takılıp yola düşmesi halinde ölümle sonuçlanacak kazaların yaşanabileceği belirtilirken, Karayolları'nın ya da Büyükşehir Belediyesi'nin duruma müdahale ederek, geçitteki bozuk zemini onarmaları isteniyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • CENGİZ (7 yıl önce)
    aynısından bir tanede şeker fabrikasının önünde var...kavşakta ışıklı geçişi anlarım da..kavşağı geçtikten 200 mt.sonra sadece fabrika personelinin geçişi için şehirler arası yola ışık koyup yaya geçidi yapmak neyin aklıdır..ihtiyaçsa orayada üst geçit yaparsın..şehirler arası trafiği zırt-pırt durdurmanın anlamı varmı...aslında şehir içinde kalan tüm kavşaklara alt geçitli geçiş yapılmalıydı...
    0
    0
    Yanıtla
  • fx.live (7 yıl önce)
    Transit geçişlerin olduğu ana ve çevre yollarına, yaya geçidi yapılmaz. Belli hızda seyreden ve çoğu kente yabancı olan sürücülerin yolu ve yaya geçitlerini bilmemeleri nedeniyle olacak kazalar geliyorum der. Bu yaya geçitleri hani zekanın ürünü acaba, merak ettim. Bu yollarda tek çözüm var; dünyanın gelişmiş tüm ülkelerinde olduğu gibi üst geçit yapmak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Omer (7 yıl önce)
    Kimsenin gozu görmüyormu takilip duse iki tas icin ustgrcit yapilsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Arda baba (7 yıl önce)
    Üst geçit yapılsın illa birilerinin ölmesimi lazım ilgisizlere duyrulur
    0
    0
    Yanıtla