SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnanarak Çıkıp Çok Önemli Bir Galibiyet Aldılar"

0
Güncellendi - 2017-02-22 00:57:00
A- A+ PAYLAŞ

  • EYMS Teknik Direktörü Buz, Gaziantep'te destekleri nedeniyle de taraftarlara teşekkür etti..

TFF 1. Lig’in 21. haftasının kapanış maçında Evkur Yeni Malatyaspor'un deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, iki takım açısından önem arz eden bir karşılaşmaya çıktıklarını söyleyerek, ”Önemli eksiklerle Gaziantep’e geldik. Ferhat Kiraz ve Murat Akça’nın olmaması bizim açımızdan çok büyük eksiklikti. Ama diğer arkadaşlarımızın mücadele de ne kadar özverili oynayıp da burada inanarak çıkıp çok çok önemli bir galibiyet aldılar. Burada bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Maç bitimine kadar gerçekten hiç susmadılar. Onlara tekrardan teşekkür ediyorum. Sahada görevini yapan futbolcu kardeşlerime de teşekkür ediyorum” dedi.

Gaziantep, iha- AA

FOTOĞRAFLAR: İrfan Buz maç öncesi rakip takım teknik direktörü Metin Diyadin'e şans dilerken..EYMS'nin maça çıkan 11'ive EYMS'li futbolcuların maç sonu sevinci

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Amutu yerine Ahmet Aras veya Osman Fırat'ı soksak o gol yenmezdi. Amutu ile kontra yapamayacağımız ortada. Osman ile savunma kuvvetlenebilirdi. Rahman ortaya geçebilirdi. Osman'a karşı yapılan bu garip tavırları anlamak çok zor. Geçen sene kümede kalmamızda katkısı çoktu.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (7 yıl önce)
    Tekrar yazıyorum, ensemizde Sivas, Eskişehir, Göztepe var.Bolu sporu da hafife almamak gerekiyor. Tökezlememiz halinde 3-4 basamak ineriz.Sonrada liderlik kabusa döner. İlk yarıdaki hırs ve yırtıcı futboldan çok uzağız. Biz İstanbul da Vodafonarena'ya olabildiğince kalabalık geleceğiz. Haftaya Altınordu maçı ciddi anlamda 6 puanlık maç. Buradan iddia ediyorum bu maçı alırsak bu işi kolaylaştıracağız emin olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    İrfan hocam ve yüraktan oynayan oyuncularımızı içtenlikle kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Tam da 0-1 maçı kazandık derken 90. dakikadan yene gol ile şok olduk ve liderliği de kaptırıyoruz diye hüzünlenirken uzatmalardaki gol ise takımımızı tekrar liderliğe yerleştirdi. Tebrikler Malatyaspor, tebrikler İrfan Buz, tebrikler tüm kadro, ve de bizi oralarda yalnız bırakmayan güzide taraftarlarımız...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • gurbet44 (7 yıl önce)
    Takımın daha agresif,pas yapan ve tempolu oynamasını bekliyorum.Çünkü bundan sonra her maç tüm takımlar için final!.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Sayın hocam şampiyonluğa oynayan takımımız oyunun büyük bölümünde rakibi tabiri caizse boğmalı bazı bölümlerde de aktif dinlenme pozisyonuna geçmeli büyün oyuncularımız yedekler de dahil maç boyunca yüksek konsantrasyon içerisinde olmalı Türk oyuncusu zaman zaman görevini unutup oyunu seyrediyor.En ufak detayları bile atlamadan var gücümüzle mücadelemizi sürdürmeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MAHMUT KILIÇARSLAN (7 yıl önce)
    Şu anki fikstür avantajımızı kullanarak farkı açmamız gerekiyor.Balıkesir maçı ligin düğümü olacak özel önlem alınmalı. Ayrıca ayite topla buluşturulmalı Dialiba ise yerinde oynatılmalı. Dialiba ya çok geniş bir alan bırakarak yoruyoruz etkili olamıyor.İrfan başaran lı oynadığımız da bir kişi eksik oynuyoruz, attığı pasların hiçbiri hedefe ulaşmıyor.irfan başaran bu ligin oyuncusu değil gidip bal liginde oynasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ ALTUNKAYA (7 yıl önce)
    Teşekkürler İrfan Hoca. Adamsın sen, adam. Şöyle ki: İkinci devre bir atağımızda rakip oyuncu yerde kalmıştı, oyun ise oynanmaya devam ediyordu. Hakem, oyunu neden durdurmadı diye adeta isyan ettin yan hakem ile 4. hakeme, en sonunda top Eren Tozlu'ya gelince topu dışarı atmasını istedin ondan. İşte centilmenlik budur, insana saygı duymak budur, "adam gibi adam olmak" budur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ ALTUNKAYA (7 yıl önce)Göktuğ ALTUNKAYA isimli kullanıcı yorumuna
    Senin bu davranışını ise müsabakayı anlatan spiker Cüneyt Ersan idrak edemedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ ALTUNKAYA (7 yıl önce)Göktuğ ALTUNKAYA isimli kullanıcı yorumuna
    Cüneyt Ersan ne zaman bizim maçımızı anlatsa bir şeylere kayıtsız kalıyor zaten. Ayriyeten telaffuzları doğru değil Sayın Ersan'ın; Pereira'yı "Pereyra" diye telaffuz etmesi gerekirken "Pererya" diyor, Azubuike'yi ise "Azubuyke" diye söylemesi lâzımken "Azubuke" diyor. Bir müsabakayı doğru dürüst anlatan 3 spiker var TRT'de: Levent Özçelik, Yalçın Çetin, Alper Bakırcıgil. Bunlardan birisi maçlarımızı anlattığı zaman kulaklarımız da şenleniyor. Bu hususu da dipnot olarak dile getirmek istedim. Saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    Futbolcuları tebrik ediyorum. inandılar ve kazandılar ama aynı dileklerimi teknik kadro için söyleyemiyorum böyle bir kadroya rağmen halen GOL YOLLARINDA etkisiz bir futbol oynattığı bu takıma hücum futbolu oynatamadığı için ne denir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (7 yıl önce)
    Işte böyle her hafta böyle teşekkürler eymalatyasporum
    0
    0
    Yanıtla