SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İnce Malatya'da 1.5 Saat Kaldı

0
Güncellendi - 2018-06-04 03:39:47
İnce Malatya'da 1.5 Saat Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Adıyaman'dan Malatya'ya 1 saat gecikmeli olarak geldi.

Büyükşehir Belediyesi binası yanındaki alanda saat 17.30'da başlaması planlanan miting öncesi Adıyaman programı sarkan CHP Adayı İnce, Adıyaman'dan saat 17.55'de ayrıldı ve uçakla Malatya'ya hareket etti. Malatya Erhaç Havalimanı'na saat 18.25'de ulaşan İnce, buradan doğruca miting alanına hareket etti ve saat 18.45'de konuşmasına başladı.

İnce konuşmasını saat 19.32'de kendi söyleyip topluluğa tekrar ettirdiği "Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit memleketi kurtarır" sözleriyle tamamladı.

İnce, daha sonra İstanbul'a gitmek üzere havalimanına hareket etti.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

41 yorum yapılmış

  • malatyalı (5 yıl önce)
    Erdoğan siyasi hayatında ilk defa karşısında güçlü bir aday gördü.her şey olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cos han (5 yıl önce)
    Dini siyasete alet edenler...korkun..halk uyandı.yapacam diyorsun.16 senedir yapamadinyapma din...milletin le dalga gecme
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (5 yıl önce)
    İnce işi çok güzel götürüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Can yıldırım (5 yıl önce)
    Muharrem incenin dediği şu gayet net; Generalin iftar yemeği değil, oda başkanının daveti değil,peki ney? Tayyip Erdoğan , Muharrem inceyi eleştirirken Generalin alkış tutması ANORMAL Bu ordu siyasete alet olmamalı, bu ordu hepimizin.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (5 yıl önce)
    Malatya da soför okulu diye bir yer vardı.Malatyanın altın yumurtlayan tavuğu idi acaba orayı niye kapattınız.Zarar mı ediyordu
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Bey (5 yıl önce)
    Inat etmeyin bu iş futbol takımı tutmaya benzemez hangi parti bize yararlaysa ona oy vermeliyiz. Hangi parti halkı seviyor, halkın efendisi değil de hizmetkarı olarak gelmek istiyor. TAMAM oylar ince abimize
    0
    0
    Yanıtla
  • Goksun (5 yıl önce)
    CHP 2, İyi Parti 1 vekil alır. AKP günden güne eriyor. Laftan başka bir şey yok. 16 yıldır iktidardasın hala yapacam diyorsun. Bunca zaman niye yapmadın. Kimi kandırıyorsun. Değişim rüzgarı başladı artık. AKP bu rüzgarın önünde duramaz artık. Kabul etseniz de etmeseniz değişim başladı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (5 yıl önce)
    Sayın İNCE en başta Kayısı ile ilgili olarak vaatlerini açıkladı üreticiye alan bazlı destek verecekmiş Akp mitiginde kayısıya destek yoktu üreticiye destek paket program yoktu helal olsun inceye bizde kim Kayısı üreticisinin yanında ise bizde onun yanında oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (5 yıl önce)
    Malatyada seçim yine 5 akparti 1 chp olur. Türkiye geneli de Ak parti 48 alir. Chp de %26 bu değişmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • akp 1 tane kesin kaybetti dua etsinlerde 2 tane kaybetmesin MALATYADA akp %49-%50 alır
    0
    0
    Yanıtla
  • AKPNİN %48 ALMASI KAYBETMESİ ANLAMINA GELİYOR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (5 yıl önce)
    Kayisi da alan bazlı desteklemeyi getireceğiz dedi konuşmasinin basında...Onu atlama sayin editor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Motas otobusleri beles yapti mi? Eeeeeeyyyyyy akapeliler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayavuz (5 yıl önce)
    Öncelikle, askerimizin siyasetin içinde olması kesinlikle doğru değil. Doğru olmayan bir başka konu ise; Sayın Muharrem İnce'nin bu dikdatörce pervasızca hakkı kendinde görüyor olması. Muharrem İnce ve partisinin, 1990 lı yıllarda askerin bu ülkenin muhafazakar ve dindar insanlarına yaptığı baskı ve zulme sessiz hatta taraftar olduklarını da hatırlıyoruz. Yani hep aynı hastalık; sadece kendine yapılınca canı yanıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustapha (5 yıl önce)Ayavuz isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim. aynı adamlar değil miydi rektör kendisini alkışladığı zaman arkasında duran, şimdi kalkmış rakibini alkışladığı için askere dil uzatıyor. Ha, şunu da belirteyim. Diğer taraftan da rektörü rakibini alkışladığı için görevden alanlar şimdi askere sahip çıkıyorlar. Görevden alınmasınlar tabi, adam kazanmak lazım, kaybetmek yıkmak kolay. Yapmak zor. Lafın özü; al birini vur ötekine. Lafın özünün özü; "Nasıl hakederseniz öyle yönetilirsiniz" (Hz. Muhammed[sav]).
    0
    0
    Yanıtla
  • necdet (5 yıl önce)
    oyumuz akp ye
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Evet atan tutan lar secim sorasi gorecez kim neyi nereye cikaracak reisin gucunu haala gormediyseniz daha cok yol gtmeniz gerekecek...
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet (5 yıl önce)
    Dogruya dogru muharrem ince nin mitingi r.t.erdoganin mitinginden daha kalabalikti. Ince daha genis alanda yapti mitingi. Vekil seciminde 3 akp 2 chp 1 mhp alabilir. C.baskanligi seçiminde rte %50 lere kadar duser.
    0
    0
    Yanıtla
  • doğru kalabalıktır.Ramazan ayında olduğumuzu unutmayın.ne demek istediğimi anladın sen
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (5 yıl önce)
    Bu iş bitti bence ne kalabalıktı öyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Kuru kalabalik yapmayalim....
    0
    0
    Yanıtla
  • Basar pekin (5 yıl önce)
    Latin alfabesinde Elif diye bir harf yok. Onu ters tuttu diye oy vermeyelim mi yani ? Ak parti yıllardır hangi yanlış elleri tuttu, saymaya başlasak Kars’tan Edirne’ye yol olur. Ayetel Kursi okuyanlar yıllardır memleketi yedi bitirdi, bakara makara kukara diyenler servetlerini 4 e katladı ey vatandaş.
    0
    0
    Yanıtla
  • O dalga geçtiğin sureler seni çarpar inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sureyle dalga geçen bu arkadaş değil ki. Yazın google Bakara makara diye bakın kim çıkıyor ;) Arkadaş sadece alıntı yapmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Metin H. (5 yıl önce)Basar pekin isimli kullanıcı yorumuna
    Kur'an-ı Kerim'deki ayetler ile dalga geçen bir kişinin, chp seçmeni dahi olsa kabullenemiyorum ve olamaz böyle birşey. Müslümanların kutsal kitabındaki ayetleri yakışmayan diline bir de ekleme getirerek yorumlaması saygısızca. Böyle bir uslup kabul edilemez. Eminim buradaki şahıs ya bilinçli değildi yorumu yazarken ya da kalavye tuşlarına BASARa, masara kazara basıyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • kıymetli arkadaşlar. ne çabuk unuttunuz. sure isimleriyle dalga geçen ben değilim. yolsuzluk iddiaları nedeniyle görevden alınan eski bakanınız egemen bağış. bunları bilmiyorsanız sizlerle siyaseti hiç konuşmayalım. ayrıca sure ile ayet ne demek, aralarındaki fark nedir bunları öğrenmenizi de salık veririm. saygılarımlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Metin H. (5 yıl önce)Başar pekin isimli kullanıcı yorumuna
    Her ne olursa olsun ister eski bir bakan, ister başbakan, isterse halktan birisi. Yanlışa yanlış ile devam etmek ne kadar doğru? Ayet ile sure arasındaki farkı biliyorsunda güzel arkadaşım alıntı da olsa buna devam etmek ne kadar doğru? 286 ayetten (tek bir ayet dahi olsa) oluşan bir surenin düzgün şekilde yazılması çok mu zor geliyor? Başörtülü kardeşlerimizi her türlü kamu alanından dışlayan zihniyet, halka korumasız bir şekilde yaklaşacam deyip yaklaşanı korumalarıyla daha şimdiden havaya uçuran, hizmet anlayışı gelir gelmez ilk işim sarayı yıkmak olacak diyenleri savunmak... Chp genel başkanlığını vermediğiniz kişiye nasıl olacak da Cumhurbaşkanlığını vereceksiniz. Gelecek için Recep Tayip Erdoğan Millet için MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Görüyorum ki üstteki ana yoruma cevap verenlerin tarihin tekerrür ettiğinden pek haberi yok.Sure çarpar marpar yazmışlar.Biraz araştırma ve sorgulama bilinci ile yorumun esasını anlarlar yazın internete ne çıkacak bakın,yorumlarda kimsenin surelerle dalga geçtiği yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat1453 (5 yıl önce)
    Muharrem Sayin erdogan sizin hepinizi izaya getirdi Oruc namaz helal olsun erdogana..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayıp senin söylediğin. Sen kimsin ki milletin amelini bilesin !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Her namaz kılanı Müslüman sanma. Kimin ne olduğunu Tanrı'da biliyor, kulları da.
    0
    0
    Yanıtla
  • deli ibrabim (5 yıl önce)Murat1453 isimli kullanıcı yorumuna
    Zorla. Akp düzce milletvekilinin verdiği sıfatı vereceksin. Son 16 yıl içinde yurtlarda ki istismarları ve aman bunları haber konusu yapmayın diyen abileriniz abdestli darbe yaptı. /_
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Alandaki kalabalık kıyasla ince yıllar sonra Akp den daha çok kişiyi alan çekti.bu kalabalıkla CHP' 2 çıkarır Erdoğan'ı dinleyen Muharrem İnce den azdı
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Camiler,ibadet,yerleri,muslumanlik,din,iman Kimsenin,tekelinde,deyil,onu,yuca,allah,gorur, Kimin,aptesi,kimin,aptesiz,kimin,dindar,kimin. Imansiz,oldugunu,kul,bilmez,allah,bilir,bir,insan, Dini,imani,siyasetin,icine,sokuyorsa,o,yabanc, Ve,cikarlari,icin,allahi,milleti,kandiriyor,oyumuz, Sayin,muharrem,inceye
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (5 yıl önce)
    Allahına kurban İnce... İnce İnce Muharrem İnce İnce İnce Geliyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (5 yıl önce)
    Sayn ince zahmet edip gelmşsin amma mltyadan sna Ekmek cikmaz. Turk insani artk neyin ne oldgnu iyibiliyor bn bir akp liyim Secmdeki oyum cumhusbasknmz erdogana dgr oyum mhp ye olcak.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Sayin,ince,malatyamiza,inonu ve,ozalin,,melmeket Ine,hos,geldin,isallah,secilirsin,oyumuz,sana
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkçeye dikkat
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (5 yıl önce)
    Maarremmm yine abdest alıp Ayetel Kürsi mı okudun mu Haa bide elif harfini düzgün tutasin bundan sonra.. Reisi yıkmaya gücün yetmez 40 fırın ekmek yemen lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • İslam sadece akp nin mi tekelinde.kuran kerimi sadece akp mi biliyo.ayrıştırmayın.dinle insanları kandırmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • sen onu gec kardesim.40 firin ekmrge gerek yok.1 oya bakar.gorecez turkiye genelinde ne oluyor.
    0
    0
    Yanıtla