SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'in İftarında Destek İstedi

0
Güncellendi - 2018-06-06 06:38:50
Büyükşehir'in İftarında Destek İstedi
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "İnşallah 24 Haziran’da Darendeliler yiğitlerine sahip çıkacak ve Allah nasip ederse de Malatya’da 6-0 milletvekili çıkaracak." dedi.

AA'nın haberine göre Çalık, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Darende ilçesindeki kapalı çim sahada düzenlenen iftar programına katıldı.

Öznur Çalık, burada yaptığı konuşmada, mübarek ramazan ayında düzenlenen iftara katılan herkese teşekkür etti.

Darendelileri her zaman öz kardeşi olarak gördüğünü anlatan Çalık, ilçenin her sorununu çözmek için daima yanlarında olduğunu kaydetti.

Darende'nin oylarının milletin umudu olan Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceğine inancının tam olduğunu dile getiren Çalık, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin neresinde Darendeliler yaşıyorsa ve yaşatılıyorsa hep birlikte 24 Haziran'da oylarını cumhurun başı milletin umudu, ümmetin umudu Recep Tayyip Erdoğan'a vermelerini istiyorum. İnşallah 24 Haziran’da da Darendeliler yiğitlerine sahip çıkacak ve Allah nasip ederse de 24 Haziran'da Malatya'da 6-0 milletvekili çıkaracağız."

İftar programına, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Darende Kaymakamı Enver Zengince, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, milletvekili adayı Ahmet Çakır ile vatandaşlar katıldı.

ÇARŞI VE MAHALLE ZİYARETLERİ..

Partinin basın bültenine göre, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Malatya'daki 2.Ordu Komutanı'na, Metin Temel Paşa'ma, Zeytin Dalı Operasyonu'nda Afrin'de Türk bayrağını sancağımızı diken komutanımıza 'apoletlerini sökeceğim' diyen İnce'ye 24 Haziran'da hesabı benim Malatyalı hemşerilerim soracak" dedi.

Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve 2. sıra milletvekili adayı  Çalık, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Akpınar Meydanı ve Ayakkabıcılar Çarşısı esnaflarını ziyaret etti. Hasta ziyaretlerinde de bulunan Çalık, Sancaktar, Kırçuval, Akpınar ve Uçbağlar Mahallelerinin katılımıyla düzenlenen ortak mahalle toplantısında konuştu.

Malatyalıların gece gündüz demeden sahalara indiğini ifade eden Çalık, "Eğer benim ablalarım, bacılarım, teyzelerim, annelerim gece sahalara indiyse, 24 Haziran'ın ışıkları yanmış demektir. Yiğit Malatyalı hemşerilerim 24 Haziran'da o mühürleri güçlü bir şekilde AK Parti'ye vuracak, Allah nasip ederse Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı seçecek. Ama işimiz bitmeyecek. İki tane işimiz var; bu iki işimizden birincisi cumhurbaşkanımızı seçmek. İkinci oy pusulasında cumhurbaşkanımızın meclisteki yol arkadaşlarına, Malatya'dan göndereceğiniz askerlerine, Malatya'nın hizmetkarlarına mührü vuracak. Başkomutan askerleriyle birlikte meclise gidecek" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi sert sözlerle eleştiren Çalık, şunları söyledi:

"Malatya'daki 2.Ordu Komutanı'na, Metin Temel Paşa'ma, Zeytin Dalı Operasyonu'nda Afrin'de Türk bayrağını sancağımızı diken komutanımıza 'apoletlerini sökeceğim' diyen İnce'ye 24 Haziran'da hesabı benim Malatyalı hemşerilerim soracak. 'Apoletlerini sökeceğim' dediği adama, Malatyalıların hesap sorması gerekir. 2.Ordu Komutanlığı Malatya'dadır. Cumhurbaşkanımız Malatya'da iftara geldiğinde Metin Temel Paşa iftara geldi diye, başkomutanını alkışladı diye 'omuzlarındaki apoletleri sökeceğim' diyen İnce'ye cevabı Malatyalıların 6-0'la vermesi lazım."

AA- Bülten- malatyahaber.com

FOTOĞRAF: Darende'deki iftar yemeği

Çalık, mahalle toplantısında

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • MALATYALI (6 yıl önce)
    AYIP ARTIK VALLAHİ AYIP , İFTAR SOFRASINDA DA SİYASET YAPILIR OLMUŞ , BE HEY DİN BEZİRGANLARI KENDİNİZE GELİN BENİM DİNİMİ UCUZ SİYASETİNİZE ALET ETMEYİN YETER ARTIK BU KADAR DA OLMAZ .
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (6 yıl önce)
    size oy falan yok
    0
    0
    Yanıtla
  • sedat (6 yıl önce)
    Ne oyu ? o kadar promosyona rağmen akaryakıta geçici vergi promosyuonu na rağmen benzin 6,35 dizel 5.75 Avro 5,35 dolar 4,60 + erken seçim yükü bu fakir Millet nasıl kaldıra?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hekimhanlı (6 yıl önce)
    Halkın parasıyla iftar yemeği verin dini duygularıyla oynayın ve siyaset yapın,kendi cebinizden iftar yemeği veremeyecek kadar durumunuz yokmu . Benim paramla millete ağalık yapmayın orada o yemeği yiyenlerede sizlerede hakkım haram olsun.Şimdi halkın içinde geziyorsunuz seçimden sonra arasak hanginize ulaşacağız hiç birinize onun için sizlere oy yok sizler ancak cemaatlerin ve derneklerin yanında olursunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (6 yıl önce)
    6-0 yerine 2-2-2 olmasın?
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (6 yıl önce)
    İftara çağırıp Oy istemek nasıl birşeydir?Galiba laikler doğru söylüyor dini siyasete alet ediyorlar bunlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (6 yıl önce)
    bu millet saftır,size oy verir.canınızı sıkmayın.akp nin oy oranının büyük kısmı kırsaldan geliyor.amcam ununu elemiş eleğini asmış,müslüman diyi,namazında niyazında diyip basıyor mühürü.adam ne milletvekilini tanır ne belediye başkanını.parti genel başkanına bakıp ona göre oy veriyor,bir çok kimse.Sanki malatyayı parti genel başkanı yönetecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • yücel (6 yıl önce)
    artık yeter oy yok size
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıiii (6 yıl önce)
    Evet haklisiniz Sonuna kadar İnceye cevap vericez ama Milletvekilliginde Kusura bakmayın Oy yok Seçimden seçime görüyorsunuz bizleri seçim zamanı değil hep yanımızda olun Sayın Başkanım Benim oyum Reisime helal hoş olsun sonuna kadar da vericem Reis için oy toplarim elimden gelen herşeyi yaparım ama Milletvekilligi için Asla unutmayın ki halkın size ihtiyacı yok sizin bu halka ihtiyacınız var selametle
    0
    0
    Yanıtla
  • ismail (6 yıl önce)
    oy yok size
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    3 tane cikarirsaniz öpün basiniza koyun, incenin mitingi erdoganin mitinginden daha kalabalikti. Millet sizden bıktı
    0
    0
    Yanıtla