SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnişler Çıkışlar Olacak, Genç Bir Takımız"

0
Güncellendi - 2021-09-30 19:40:32
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan, Süper Lig'in 8. haftasında Atakaş Hatayspor ile oynayacakları maçtan ümitli olduklarını söyledi.

Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Erdoğan, oynadıkları son 2 maçta talihsizlik yaşadıklarını belirterek, "Oyun anlamında çok kötü oynamadık. 2 maçta golü atanın kazanacağı maçlardı. Ama maalesef rakiplerimiz attı. Futbolda bunlar var. İnişler çıkışlar olacak, genç bir takımız. Oyun anlamında kötü oynamıyoruz. Oyunun belli bölümlerinde güzel oynuyoruz. Böyle düşüşler oluyor. Çalışmalarımız devam ediyor. Ben toparlayacağımıza inanıyorum. Milli maç arası dönemde takımı revize edip daha çok puanlar alacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Takımdaki futbolcular arasındaki uyum sorununun diğer takımlara göre biraz daha uzun sürdüğünü anlatan İzzet Erdoğan, şunları kaydetti:

"Takımın yarısından fazlası yeni oyuncu. Uyum süreci var, bunu ilk günden beri söylüyorum. Kamp dönemini geçirdiğimiz arkadaşlarımızdan gönderdiklerimiz oldu. 13 kiralık oyuncumuz var. Yurt dışından gelen 4 oyuncumuz var. Onların takıma adapte olması kolay olmuyor. Bu her takım için geçerli. Bütün takımlar böyle sıkıntılar yaşıyor. Ama önemli olan bu sıkıntıları ne kadar bir sürede atlatacağımız. Bizimki biraz uzadı. Biz bu kadar beklemiyorduk. İçerideki maçları en azından puan kaybetmeden bitirmeyi becerebilseydik bugün farklı şeyler konuşuyorduk. Lig çok sıkıntılı, puan araları çok kısa. Ben iyi olacağına inanıyorum. Hatayspor maçından ümitliyiz."

Erdoğan, 3 Ekim Pazar günü sahalarında oynayacakları Atakaş Hatayspor maçında Adem Büyük ve Kubilay Kanatsızkuş haricinde eksiklerinin bulunmadığını belirtti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Yorgun (3 yıl önce)
    Sürekli inişteyiz ne iş
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (3 yıl önce)
    Bu hafta ilaç olma sırası Hatayspor da, yazık bu takımı bu hallere getirenlere.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celil (3 yıl önce)
    Koşu mesafesi enaz olan takımın genç olduğunu söylemek aklını kiraya vermektir.Bu takımı kurarken yomradan Balıkesir'den transfer yaparsan defans oynayamazsan orta sahada top tutamazsan attığında fazlasini yediysen boşa anlatma.Sen futbol sorumlusu trektifi menejeri olamamissin yazık ki seni oralara getirenlere.İnsanin mesleğine saygısı olur.Bu hafta Hatay maçından sonra ne gibi açıklama yapacaksınız merak ediyorum.Bu takım Küme düşer demedi demeyin cunki beceriksizsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    İnşallah sizler giderseniz de Okan buruk gelir. İnşallah. Sizlerin daha çok ekmek yemeniz lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (3 yıl önce)
    Sportif direktör teknik direktör ve başkan hakkında bir tane olumlu görüş yok bence maç sonu Adil gevrek izzet Erdoğan ve irfan buz eşyalarını toplasın bu kenti tert etsinler
    0
    0
    Yanıtla
  • carlos (3 yıl önce)
    takım kume düşüyorr. Adamın dedıgıne bak ya :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (3 yıl önce)
    Geçen 7 haftadaki iki takımın oyununa bakarsan ümitlenmesen iyi olur. Oyun disiplini, takımın saha içindeki dizilişi, oyuncuların koşu mesafesi, hocanın oyunu okuyuşu var müdahalesi hiç ümit vermiyor. Üçlü savunmadan vazgeçerseniz bir şansınız var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat44 (3 yıl önce)
    Takım orta sahada top çeviremiyor. Takımda lider konumunda oyun kuruculuğu üstlenen bir oyuncu yoktur. Defanstan doğrudan ileri uca top atarak sonuca gidilemez. Oyun oynayın seyir keyfi verin yenilseniz de alkışlarız..... Bu takım küme düşmez ise bireysel yeteneklerin atacağı goller ile olur. Veya ara dönemde yapacağı yerinde transferlerle kümede kalır... Takım oyunu, yardımlaşma, paslaşma vb... oldukça eksik... Takımı izlerken mahcup oluyoruz. Sevgili dostlar yine de İrfan hocayı veya yönetimi aşağılayıcı sözler etmeyelim... Herkesin bir onuru var.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Sporcu (3 yıl önce)
    Antalya maçı sonunda rakibi tebrik ederken gülücüklerin heralde profesyonellik demekki amatorler olarak biz anlamakta zorluk çektiğimize göre...
    0
    0
    Yanıtla
  • emin (3 yıl önce)
    genç takımız ama ligin en az koşan takımıyız.. bu ne tezatlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevmek lazım (3 yıl önce)
    Oyun disiplinimiz sağlanırsa, her futbolcu kendi kafasına göre oynamazsa,birde takım hakkında doğru bilgiler tarafınızca,taraftara verilirse iyi olur,münir ve Bivelva kendine değilde takım için oynarsa o zaman başarı gelir................... lig başlayalı ne kadar zaman geçmiş,onca zamandır bir aradalar ,uyum süreci bu kadar uzamamalı.......sizin göreviniz ne, takım için ne yapıyorsunuz....Boffin i tebrik etmekten başka........lütfen artık takım olun, artık yeter........
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz ankara (3 yıl önce)
    Yav he he. Bu hikayeleri çok dinledik. Hiç çıkış olmadı ama hep inişteyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Sayın sportif direktör;İyi güzelde,bildiğimiz kadarıyla genç bir takım,hiçbir şey yapmazsa bile koşar,mücadele eder. Türkiyenin en az koşan,takımıyız. Bunu neye bağlıyorsunuz?Tüm T.ekibin yorumlarına bakıyorum da birtanesinde tutarlılık yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    O deneyim,super ligde OLMAZ. Burası futbol okulumu. Arkada koca bir Malatya şehri var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan 44 (3 yıl önce)
    Sayın sportif direktör takımın sezon başından beri bir maçını söyle futbol oynadığını genç takımız diyorsun en az koşan takımsın ligde.takimda disiplin yok oyun disiplini hiç yok siz ne iş yapar ne konuşursunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Bu mac sizlerin Katerina olacak 3 puan alamasaniz istifa edin yeter artik gelen giden yeniyor sabrimiz kalmadi
    0
    0
    Yanıtla
  • Birsöz (3 yıl önce)
    Hiç çıkamadık ki inişimiz olsun. AHA DAYIYA SOR...
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen
    0
    0
    Yanıtla
  • DİLAVER GÜR (3 yıl önce)
    Hadi ordan bilmiş bilmiş konuşma ..Hiç çıkmadık ki inişimiz çıkışımız olsun..hep inişteyiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (3 yıl önce)
    İniş çıkış değilde çok kötü bir iniş sözkonusu. Çoğu takım kadrosunun çoğunu yeniledi ama kimse sizin gibi adaptasyon diye bahaneler üretmiyor. İnşallah takım toparlanır diyecem ama görünen köy de klavuz istemiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (3 yıl önce)
    Sayın yönetici Bu takımın Hatayspor u yenmesine imkan yok. Yol yakınken radikal kararlar alın. Yoksa bu takım şu hali ile %50 düştü. Takıma gerçekten futbol oynatacak disiplinli, futbolcular la uyumlu olabilecek iyi bir hoca getirin.
    0
    0
    Yanıtla