SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesi ve MTÜ'den Ortak 100. Yıl Konseri

İnönü Üniversitesi ve MTÜ'den Ortak  100. Yıl Konseri
A- A+ PAYLAŞ

nönü Üniversitesi ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Konseri”, Prof. Dr. Ersan Çiftci’nin şefliğinde İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Programı Orkestra ve Korosu ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü Orkestra ve Korosu tarafından icra edilen konsere ilgi büyük oldu.

Etkinliğe; 2. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Mustafa Er, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, Battalgazi Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi Başkan Vekilleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan konser programı, İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Üniversitesi Müzik Bölümü öğrencilerinden oluşturulan koro tarafından seslendirilen eserlerle devam etti.

Koro şefliğini Dr. Öğr. Üyesi Olcay Korkmaz, Öğr. Gör. Oktay Ceviz ve Öğr. Gör. Harun Barış’ın üstlendiği konserde “Mevlam Bir Çok Dert Vermiş”, “10. Yıl Marşı”, “Bozkırın Sesi”, “Sarı Gelin”, “Yalgızam”, “Autumn Leaves”, “100. Yıl Marşı”, “Mustafa’m” ve “İleri Marşı” eserleri seslendirildi.

Konser sonunda 2. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Mustafa Er, Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Prof. Dr. Recep Bentli, Orkestra Şefi Prof. Dr. Ersan Çiftci ve diğer öğretim elemanları ile öğrencilere çiçek verdi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Sedat (4 ay önce)
    Gayet yerinde olur .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 ay önce)
    Gazetemizde sanat ve spor etkinlik takvimleri her gün düzenli yayımlansa hem etkinlik hedefine ulaşır hemde Malatya da hayat yaşanır olur.
    %100
    %0
    Yanıtla