SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesi'nde Geleneksel Türk Ebru Sanatı Atölyesi

İnönü Üniversitesi'nde Geleneksel Türk Ebru Sanatı Atölyesi
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi tarafından düzenlenen “Geleneksel Türk Ebru Sanatı Atölyesi” açılışı, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

İnönü Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığının ikinci katındaki Resim Bölümü atölyelerinde gerçekleştirilen “Geleneksel Türk Ebru Sanatı Atölyesi” açılışına, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ın yanı sıra Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Yılmaz, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yüksel Göğebakan, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Tahsin Bozdağ, akademik personel ile öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Geleneksel Ebru Sanatı hakkında düşüncelerini paylaşarak, Dekan Prof. Dr. Bülent Yılmaz, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yüksel Göğebakan, Öğr Gör. Tahsin Bozdağ’ın yanı sıra ve Ebru Kursu’nda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Öğr. Gör. Tahsin Bozdağ da, İnönü Üniversitesi’nde hem ders bünyesinde hem de ağır geçen pandemi sürecinde bir sosyal sorumluluk projesi geliştirdiklerini belirterek, “Üniversitemizde hem ders bünyesinde hem de bu ağır geçen pandemi sürecinde bir sosyal sorumluluk projesi geliştirdik. Bu proje akademisyenler ve öğrencilerin katılımını sağlamaktadır. ‘Geleneksel Türk Ebru Sanatı Atölyesi’ oluşturduk. Akademisyenlerimiz sayesinde bu atölyenin malzemelerini temin ettik. Bu projede bütün öğrencileri sanatla bir çatı altında buluşturduk. Çok yoğun bir katılım var. İlerleyen zamanlarda da bu katılımın devam etmesi bize çok iyi bir yol gösterici olacaktır” ifadelerini kullandı.

Ebru Sanatı Atölyesi projesini hayata geçiren Öğr. Gör. Tahsin Bozdağ, desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay`a, Dekan Prof. Dr. Bülent Yılmaz’a, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yüksel Göğebakan’a ve akademik personele teşekkür etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız