SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesi'nde Yeni Atamalar

İnönü Üniversitesi'nde Yeni Atamalar
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Rektörlük görevine başlayan Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Rektör Yardımcıları, Rektör Danışmanları ve Genel Sekreterlik görevlerine yeni atamalar yaptı.

Rektör Prof. Dr. Kızılay, Rektör Yardımcılıklarına Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek ve Prof. Dr. İbrahim Türkmen’i atarken, Rektör Danışmanlıklarına ise Doç. Dr. İlhan Erdem ve Yrd. Doç. Dr. Cemal Koyunoğlu’nu getirdi.

Rektör Prof. Dr. Kızılay, Genel Sekreter Kadir Kartalcı’yı görevinden alarak yerine Prof.Dr. Hakan Erkuş’u atadı. Genel Sekreter Yardımcılıklarına ise yeni bir atama yapılmazken, Cevdet Atalan ve Alpaslan Avşar’ın mevcut  görevlerine devam ettikleri öğrenildi.

Yeni atamalar İnönü Üniversitesi’nin resmi internet sitesinde yer aldı.

Prof. Dr. Kızılay’ın Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimlik ve yönetimine de yeni atamalar yapacağı bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • ali yıldız (8 yıl önce)
    Sayın Ali bey kenardan bilmişlik yapmayınız lütfen üniversitede yaklaşık 130 civarı atama yapılacak lütfen dedikoducular gibi ortaya boş laf atmayınız. yapılan atamalar içinde kaç tane okuyucu yazıcı var. liyakatı olmadan atanan kaç kişi lütfen onuda söyleyin. benim gördüğüm katılımcı bir yönetim var. burada tartışabiliriz açık açık. aksi takdirde bilgi kirliliği yapmayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (8 yıl önce)
    Güzel ülkem Türkiye, Güzel Malatya adına keşke demek için bugünden gerçeği görmemiz gerekiyor.Bugünden itibaren kayıp olan bir dört yıl ve Malatya İnönü Üniversitesi. Dün Feto cular vardı şimdi okuyucular yazıcılar en kilit göreve atanıyor yeter artık bilim ve irfan yuvası üniversitelerde cemaat yapılanmalarına son verin artık. Yarın çok geç olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • toröz (8 yıl önce)
    Başta sayın rektörümüz olmak üzere yeni yönetimi kutlar,başarılar dilerim. ilk iş olarak açıklanan fetöcülere karşı yapılacak olan vatan haini temizliği çok mukaddestir.hem Malatya hem Üniversitemiz hemde mağdur edilen tüm çalışanların hakkı için Allah Yar ve Yardımcınız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Şenol (8 yıl önce)
    Hayırlı-uğurlu olsun! Arkadaşlarımıza başarılar dilerim!
    0
    0
    Yanıtla
  • E.Şoğlu. (8 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Hepside düzgün insanlar . inşallah üniversite mizi fetoculardan temizlerler.Eger birilerini gizleyip sümen altı ederlerse işte o zaman kendileride biter.dolayısyla Ahmet hoca ya zararları bulaşır. İzleyip görecez.
    0
    0
    Yanıtla