SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesi'nde Yüzde 98,8'lik Yerleştirme

İnönü Üniversitesi'nde Yüzde 98,8'lik Yerleştirme
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi’nde Yüksek Öğretim Kurumlar Sınavı (YKS) sonrası bölümlere yerleştirme oranı yüzde 98.85 olarak gerçekleşti.

İnönü Üniversitesi’nde 2022 YKS yerleşme oranları açıklandı. Lisans yerleştirme oranı yüzde 97.5, ön lisans yerleştirme oranı yüzde 100 ve genel yerleşme oranı da yüzde 98.85 olarak gerçekleşen İnönü Üniversitesi’ndeki yerleştirme oranlarının yüksek belirtildi. İnönü Üniversitesi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Üniversitemizi tercih eden tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz” denildi.

Öte yandan, 2022-2023 YKS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemlerinin (Özel Yetenek sınavını kazananlar hariç), 22-24 Ağustos 2022 tarihleri arasında e-devlet üzerinden yapılabileceği vurgulandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Tahir (1 yıl önce)
    Bu başarıyı kutlamak için rektörlük ve malatya halkı mutlaka şehir merkezinde kortej yürüyüşü gerçekleştirmeli, geceleri de fener alayı düzenlemeli, çeşitli etkinliklerle rektörlüğün bu başarısı coşkuyla kutlanmalıdır..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Turan (1 yıl önce)
    Önce Esenlik market fiyatlarını denetleyin o zaman denetim yapılıyor diyeym
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fatma (1 yıl önce)
    Baz üniversitelerde turuncu bayrak için aday oluyor ama kendileri de farkında değil anlaşılan sadece aday oldukları başvuruyu daha sonuç açıklanmadan algı yapmak için almış gibi haber yapıyorlar. Akademik olarak bunun anlamını bilmeyen bu yönetimi tebrik ediyoruz.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Başarlar (1 yıl önce)
    En başta en değerli Ahmet kızılay hocayı ve çok değerli yardımcı hocaları tebrik eder, başarılarının devamını temenni eder, malatya halkı için hayırlı olmasını dileriz..
    %56
    %44
    Yanıtla
  • yök (1 yıl önce)
    Ülkemizde işsizlik had safhada... Askere de ihtiyaç yok.. Bu yaştaki kişiler için en uygunu üniversite... Yani barajın kaldırılıp sınavsız alınmaları oldukça mantıklı.. Öbür türlü anne ve babalarını üzecekler... Burada, inönü üniversitesinde bir 4 veya 5 yıl yurtta yatacak yeri olacak, kredi alarak harçlığını çıkaracak ve en önemlisi güvenli sayılabilecek bir ortamda zaman geçirecek.. Hem aileler ak partiye memnuniyet oyu verecek 2023 te. Yök başkanını bu çok zekice kararından dolayı tebrik eder, en üstün başarılarını devamını dileriz.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Park (1 yıl önce)
    İnönü Üniversitesi Gençlik ve Eğlence Parkına hoşgeldiniz...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Cümbüş (1 yıl önce)
    Desenize üniversitede cümbüş başlayacak... Gerçekten bu üniversiteye acıyorum, üzülüyorum... Çünkü öğrenci boş tüp gibi gelecek, boş tüp gibi gidecek....
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Pırasa (1 yıl önce)
    Dünyada ve Türkiye'de hiçbir başarı sağlamadan boyunun on katı ego sahibi akademisyenlere sahip üniversitemize hoşgeldiniz. ( Dünya'da ki gururumuz Sezai Hocamızı tenzih ederim). insan insanı nasıl okumaya nasıl pişman eder buyrun görün. İkinci sınıfa devam eden yüzdelikleride paylaşmanız dileğiyle...
    %56
    %44
    Yanıtla
  • İpsiz (1 yıl önce)
    Sınav kalkınca ipini sapını koparan gelmiştir, öğretim üyelerine ve güvenlik görevlilerine Allah kolaylıklar versin... İşleri çok zor olacak...
    %86
    %14
    Yanıtla