SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesi'ne Öğretim Elemanı Alınacak

İnönü Üniversitesi'ne Öğretim Elemanı Alınacak
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi’nin değişik fakültelerinin birimlerine sınavla 20 öğretim elemanı alınacak.

İnönü Üniversitesi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan ilanda, “Üniversitemizin belirtilen birimlerine, Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik gereği öğretim görevlisi alınacak. Öğretim görevlisi kadrosuna başvuranlar 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 31. maddesi, araştırma görevlisi kadrosuna başvuranlar 2547 sayılı kanunun 50/d maddesi çerçevesinde ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi hükümleri uyarınca öğretim elemanı alınacaktır” ifadelerine yer verildi.

İnönü Üniversitesi’nin değişik fakültelerinin birimlerine sınavla alınacak olan 20 öğretim elemanıyla ilgili başvurunun 20 Temmuz’a kadar yapılacağı belirtilirken, sözü edilen alımla ilgili ayrıntılı bilginin İnönü Üniversitesi’nin web sitesinden öğrenilebileceği kaydedildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Pırasa (2 yıl önce)
    Boşuna kurulmuş bir üniversite. Tıp ve Hukuk fakültesi hariç komple kapanması lâzım. israf
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Tamam, hemen kapatıyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Öğretmen (2 yıl önce)
    Ey Müslüman rektör neden bunlara fırsat veriyorsun başvuru şartlarında yüksek lisans yapıyor olmak ne demek,yüksek lisans yapmış olmak varken
    %40
    %60
    Yanıtla