SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü'de Hedef Devreyi Galibiyetle Kapatmak

0
Güncellendi - 2016-12-16 02:31:34
İnönü'de Hedef Devreyi Galibiyetle Kapatmak
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor, ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak istiyor.

Ligde geride kalan 12 haftada 18 puan toplayan İnönü Üniversitesisppor, ligin 13’ncü haftasında sahasında Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ligde özellikle deplasmanda aldığı puanlarla üst sıralarda yer alan sarı siyahlılar, ilk yarının son maçında Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’u yenerek, devre arasına galibiyetle girmenin hesaplarını yapıyor.

İnönü Üniversitesispor’un teknik sorumlusu Murat Kurt, ligde iyi bir gidişat yakaladıklarını ifade ederek, ilk yarıyı iyi bir şekilde tamamlayıp, ikinci yarıya hazırlanacaklarını söyledi.

Kurt, “İyi bir takımımız var. Genç bir takımız ve iyi mücadele ediyoruz. Ligde şuana kadar birkaç maçta aldığımız şansız sonuçlar hariç, iyi sonuçlar aldık. İlk yarının son maçını sahamızda şampiyonluk iddiası bulunan Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile oynayacağız. Bu karşılaşmadan en iyi sonucu alıp, devre arasına mutlu girmek istiyoruz” dedi.

İnönü Üniversitesispor-Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor karşılaşması 18 Aralık Pazar günü 14.00’da Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanacak.

Yeni Malatya Gazetesi

universitespor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • fk4444 (7 yıl önce)
    kar temizliği yapıldıysa eger stadın etrafında gelen seyırcı destegı ile bu maçı kazanması lazım
    0
    0
    Yanıtla