SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Daha Çok Hizmet ve Yatırım Yapacağız"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, beraberinde AKP İl Başkan Yardımcısı Kahraman Kavuk, İl Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Doğan ve Büyükşehir Meclis Üyesi Kemal Deniz ile birlikte Kuluncak ilçesini ziyaret etti.

Çakır'ın ilçedeki ilk durağı İlisuluk Mahallesi oldu. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Çakır, talep ve isteklerini dinledi.

Ziyarette konuşan Milletvekili Çakır, sürekli sahada ve vatandaşlarla bir arada olduklarını dile getirerek, "Cumhurbaşkanımızın bize verdiği ilk talimat 'sahaya çıkın ve vatandaşın derdi ile dertlenin ve hemhal olun' oldu. Biz de bu gayede hareket ediyoruz. Gittiğimiz yerlerde talepleri dinliyoruz ve yatırım projelerini takip ediyoruz. Kuluncak'a da son yıllarda önemli projeler yaptık. Biz Kuluncak'a ilk geldiğimizde doğru dürüst yol yoktu. Ama şimdi çok güzel yolları var. Bunlar kolay olmuyor bu yatırımlar hemen olmuyor. Bir zaman gerektiren, bütçe gerektiren işler. İnşallah daha çok hizmet ve daha çok yatırım yapacağız" dedi.

Dünyada birçok kriz yaşandığını dile getiren Çakır, "Tahıl krizi, enerji krizi şu anda baş gösteriyor. Rusya-Ukrayna Savaşı nedeniyle yaşanılan tahıl krizi Cumhurbaşkanımızın dik ve kararlı duruşu sayesinde çözüldü. Bütün dünya o süreci izlemek zorunda kaldı ama Cumhurbaşkanımız krizi çözmek için insiyatif aldı ve çözdü. Aynı şekilde enerji krizini de çözmek için elinden geleni yapıyor. Avrupa bu kış büyük bir enerji krizi yaşayacak ama Allah'ın izniyle biz böyle bir sorun yaşamayacağız. Bu krizlere karşı gerek tarımsal teşvikler gerek kendi enerjimizi kendimiz üretmemiz konusundaki teşvikler hızlı bir şekilde milletimize sağlanıyor. Cumhurbaşkanımız enflasyona karşı sürekli vatandaşımızın yanında. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmemek için bütün imkanları seferber etmiş vaziyette. Üreticilerimizi desteklemek ve üretimi arttırma noktasında tarım ürünleri için çok önemli taban fiyatlar belirlendi. Çalışan ve emekli kesimin ücretlerinde ciddi artışlar yapıldı. Bunlar çok önemli şeyler. İnşallah daha iyilerini yapacağız. Milletimizin refah seviyesini artırmak için daha çok çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Çakır, daha sonra Yukarı Çayköy ve Karaçayır Mahallelerini ziyaret etti.

Karaçayır Mahallesi'nde yapımı devam eden Karaçayır Göletini de ziyaret eden Çakır, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Göletin tamamlanması ile beraber 3 bin 100 dekar tarım arazisinin suyla buluşacağını dile getiren Çakır, bölgede önemli tarım ürünlerinin  yetiştiğini aktardı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Sayın vekil depremde hasar gören 43 okul, 2 yıldır neden bitirilemedi? Madem iktidar vekilisin bunun cevabını versene? Laf ile peynir gemisi yürümüyor.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Hüseyin (1 yıl önce)
    Başkanım diyiki dünyada kriz var savaş olan ülkede Rusya'da enflasyon yüzde 18 Yine savaşın olduğu Ukrayna da yüzde 22.20 Biz de o da TÜİK e göre yüzde 80 bir de bunun aslının böyle olduğunu anlatin evine ekmek goturemeyenleri Kirasını odeyemeyenleri anlat Mahmut Tuncer in şarkısı vardı yağı var mı uni var mi ki sizde var olduğunu düşünüyorum HELVA yapsana
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Ayşe ALTUN (1 yıl önce)
    Ahmet bey gerçekten sizleri takdir ediyorum İnönü caddesinde siz kışla caddesinde siz Dörtyol’da siz sıtmapınarında siz temellide siz milletin sorunlarını yakından dinliyorsunuz ilgileniyorsunuz başkalarının sözde yaptıklarını siz sahada yapıyorsunuz başarılarınızın devamını diliyorum
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Ayşe hanım güzel yorum yapmışsınız padişahım çok yaşa Sorunları dinledi de neyi çözdü Ekmek fiyatını mi indirdi Yakıta gelen zamimi indirdi Kira artışlarını mi durdu Artan ev fiyatlarının durdu Neyi çözdü neyi anlattı dünyada kriz var varda savaş olan ülkelerde bile enflasyon Rusya'da yüzde 18 Ukrayna'da yüzde 22.20 bizde de o da TÜİK e göre yüzde 80
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Serhat (1 yıl önce)
    Şu an iktidar ve muhalefet dahil en çok sahada olan Çakır.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (1 yıl önce)
    Rahmetli topal bedo'nun gitme sema türküsü eşliğinde ,aziz malatyamı seyrediyorum...
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Dejavu (1 yıl önce)
    Hergun aynı masallar dünyada kriz varmista iyi uykular çocuklar
    %34
    %66
    Yanıtla