SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Daha Sık Görüşme Fırsatı Buluruz"

0
Güncellendi - 2020-07-17 19:39:10
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın davetiyle Malatya’ya gelen iş adamı Mehmet Ali Aydınlar, yaptıracakları okul ile ilgili olarak Vali Aydın Baruş ile protokol imzaladı.

Malatyalı İşadamı Mehmet Ali Aydınlar; daha sonra Vali Aydın Baruş, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı hemşehrimiz Mehmet Akif Üstündağ ve beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Büyükşehir Belediyesi Şeref Defterini imzalayan Aydınlar, burada yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyorum. Şunu özellikle ifade etmek istiyorum; yıllardan beridir ara ara Malatya’ya gelip gidiyorum ama ilk defa bugün Malatya Büyükşehir Belediyesine ayak bastım. İnşallah bundan sonra daha sık görüşme fırsatı buluruz. Bir kez daha kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da Mehmet Ali Aydınlar’ı ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ziyaretin anısına İş Adamı Mehmet Ali Aydınlar’a el işlemesi tablo hediye ederken; Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve beraberindekilere de Arslantepe’yi simgelen Arslan heykeli hediye etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Ali (3 yıl önce)
    M.Ali Aydınlar beyden Malatyamıza Acıbadem hastanesi yapmasını istiyoruz.Tüm büyük şehirlerde acıbadem hastanesi olmasına rağmen acaba kendi doğduğu memleketine ve güzel Malatyamıza neden sağlık alanında bir yatırım yapmıyorlar hep merak etmişimdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyit (3 yıl önce)
    Malatya'nın çok büyük ve zengin bir Kütüphaneye acil ihtiyacı var. YİMPAŞ Binasının üniversite yolu üzerinde tranbüs güzergâhında olması nedeniyle kütüphane olarak hizmet vermesi çok yerinde olur. Türkiye'ye örnek olacak bir Kütüphanenin kurulmasına vesile olacak kimseler büyük bir hayra vesile olmuş olurlar. Selahattin Başkana da Türkiyeye örnek olacak projelere imza atmak yakışmaz mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Aziz (3 yıl önce)
    Selahattin Gürkanin davetiyle Malatyaya gelen ifadesi Selahattin Gürkanın davetiyle Büyükşehir Belediyesine gelen olarak düzeltilmesi gerekiyor. Yaptıracağı okul ile ilgili daha önceden planlanan imza töreni için geldi. Büyuksehir sinekten yağ çıkarmaya, bir nezaket ziyaretinden kendine pay çıkarmaya çalışıyor. Zaten M. Ali Aydınların açıklamasında da bir davetten bahsedilmiyor. Arapgirli bir hemsehrisi ve komşusu olarak kendisiyle gurur duyuyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin ve sayılarını artırsın. Oglu Keremi de cennetine koysun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Mehmet Ali Aydınlar, Abdullah Kiğılı, Ahmet Çalık, Erman Ilıcak gibi Malatyaspor’u sahiplenecek birçok iş adamı var ama hiçbiri sahip çıkmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat sonuç (3 yıl önce)
    M.Ali Aydınlar beyfendi hem memleketimiz hemde Malatyamız için hayırsever ve beyfendi kişiliği ile gerçekten bizleri onure ediyor. Rabim hayırlarını kabul etsin.Rabbim vatana millete faydalı böyle insanların sayısını arttırsın inşallah.DUALARIMLA
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    sayın M. Ali Aydınlar’dan Alllah razı olsun, güzel hizmet. Selahattin başkan’a bir önerim olacak, eski yimpaş binasına m. ali bey acı badem hastanesi yapsa çok dua alır. lütfen bu konuda Malatya olarak tüm desteğimizi verelim başkanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    sayın mehmet ali aydınlar. sizleri malatyamızda gördğümüzde mutlu oluyoruz. inşallah diğer iş adamlarımızıda malatyamızda sık sık görürüz. sayın aydınlar size ne yakışıyor biliyomusunuz.! omuzunuzda malatyaspor atkısı çok yakışır helede o atkı malatyaspor başkanı olarak daha çok yakışır. lütfen alın şu malatyasporu. yeni ismini değiştirip sadece malatyaspor ve sadece sarı kırmızı ve sadece eski malatyasporun logusunu görmek en büyük temenlimiz. malatyaspor sadece malatyaspordur.. malatyaspor sarı kırmızıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    al şu malatyam sopuru başımızın tacı ol allah aşkına malatyalı olmak malatya spor 'dan geçer m.ali abi
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (3 yıl önce)
    Gerçek Malatya lı M. Ali Aydınlar al şu Y. Malatyaspor u da şahlandır. FB den sana hayır gelmez. Memleket in Malatya da ne varsa var. Seni Y. Malatyaspor un başında Başkan olarak görmek istiyoruz sayın. M. Ali Aydınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ. (3 yıl önce)
    Malatyamızın yüz akı ve önemli bir şahsiyet ,Sayın M Ali AYDINLAR, Allah yolunu açık etsin,sağlık sıhhat versin inşallah.
    0
    0
    Yanıtla