SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Denizli'den 3 Puanla Ayrılan Biz Oluruz"

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un sol kanat oyuncusu Mert Miraç Altıntaş, Denizlispor ile zorlu bir maç oynayacaklarını ifade ederek, takımda birçok eksiğin bulunmasına rağmen iyi bir mücadeleyle zorlu deplasmandan istedikleri sonuçlar dönmek istediklerini söyledi.

Ankara Keçiörengücü karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını dile getiren Altıntaş, “İç sahadaki galibiyet bizim için değerliydi. Gerçekten 3 puan bize ilaç gibi geldi. Uzun süredir iç sahada galip gelemiyorduk. Hem galibiyetten hem de iç sahada galip gelememe serisini bozduğumuz için çok mutluyuz” dedi.

Altıntaş, takım olarak iyi bir futbol ortaya koyduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Samsunspor deplasmanında da iyi futbol oynadık. 3 puanı son 5 dakikada kaçırdık. Ankara Keçiörengücü karşısında da iyi bir mücadele ortaya koyduk. Bu iyi mücadeleyi skora da yansıttık. Galip geldiğimiz için mutluyuz.”

İlk yarının son maçını deplasmanda Denizlispor ile oynayacaklarını anımsatan Altıntaş, “Son 2 maçlarından galibiyetle ayrıldılar. Bizim için zor bir maç olacak çünkü birçok eksikle Denizlispor deplasmanına gideceğiz. Biz yine de kazanmak için mücadele edeceğiz. İnşallah oradan 3 puanla ayrılan taraf biz oluruz. Alt sıralardan kurtulma adına hem bizim hem de rakibimiz için çok önemli bir maç. İnşallah 3 puanı alan taraf biz oluruz” dedi.

Szonun ilk yarısında geride kalan bazı maçlarda çok basit puanlar kaybettiklerini dile getiren Altıntaş, “Şu an 15 puanımız var ama bu 22-23 olabilirdi. Buna şansızlık ya da başka bir şey diyebilirsiniz. Gerçekten üzülüyorum çünkü daha iyi bir konumda olabilirdik. Ama hiç önemli değil, geçmiş geride kaldı, biz önümüze bakacağız. İnşallah üzerine koyarak ikinci devreye iyi başlarız ve ligi istediğimiz yerde bitiririz” diye konuştu. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44malatya (1 yıl önce)
    isallah denizliden 3 puan getirirsiniz yuzumuz guler morelimiz duzelir sizlere guveniyoruz basarilar diliyorum
    %100
    %0
    Yanıtla