SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel Uçakla Gelen Bakanın 3 Minibüslük 'Tasarruf' Konvoyu!

Özel Uçakla Gelen Bakanın 3 Minibüslük 'Tasarruf' Konvoyu!
A- A+ PAYLAŞ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya Valiliğini ziyaret etti. Özel uçakla Malatya'ya gelen bakanın, havalimanından ‘tasarruf’ gerekçesiyle 3 minibüslük araç konvoyuyla il merkezine gelmesi ‘itibardan tasarruf böyle olur’ dedirtti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Uraloğlu Malatya Havalimanı'nda il protokolünce karşılandı.

Bakan Uraloğlu'nun konvoyunun kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında 3 minibüsten oluştuğu görüldü.

Uraloğlu'nu valilik önünde ise Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ve İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, AKP İl Başkanı Namık Gören ve MHP İl Başkanı Gökhan Gök ile diğer protokol üyeleri karşıladı.

Valilik ziyaret defterini imzalayan Uraloğlu, daha sonra valilikte düzenlenen ve bakanlığa bağlı birimlerle ilçe belediye başkanlarının da katıldığı İl Koordinasyon Toplantısı'na katıldı.

Girişinde gazetecilerin görüntü almasına izin verilen toplantı basına kapalı sürdü.

Özel uçakla Malatya'ya gelen, tasarruf gerekçesiyle 3 minibüsle havalimanından il merkezine geçen bakan, ziyaret ve incelemelerinin ardından saat 16.15'te geldiği özel uçakla Malatya'dan ayrıldı.

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Mmm (1 ay önce)
    Ne çok şikayetçi bir mlty susun size toki yapacak diye oyları verdiniz ancak arkadan konusursunuz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cemc (1 ay önce)
    Özel uçakla tasarruf
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Abdullah (1 ay önce)
    Özel uçakla gelmek itibardır! .......
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Tunç (1 ay önce)
    Bence milletvekili ve bakan maaşlarını normal memur maaşları seviyesine indirsinler, zaten birçok harcamaları bedava veya çok ucuz.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Sadece 2 yıllığına vekillik yapan bir milletvekilinin maaşı ne biliyor musun? 2 yıl vekillik yapan hem normal işinden emekli oluyor, hem de vekil emeklisi, çifte maaş, Ayrıca sınırsız sağlık harcamaları, kırmızı pasaport vb...
    %89
    %11
    Yanıtla
  • turan (1 ay önce)
    Vatandaşla dalga geçmek böyle olur.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • karakus (1 ay önce)
    İşleri güçleri algı. Bakan Malatya'ya gelince kaç yüz tane polis arabası eşlik etti. Onunda fotoğraflarını servis etseydiniz ya!
    %89
    %11
    Yanıtla
  • hasan (1 ay önce)
    yahu tasarrufunda bir haddi var herhalde... bu kerteden sonrası itibara zarar verir efendim... ne demek biz zengin ülkeyiz olur mu öyle(söz konusu biz olunca) emekliye yok efendim, olsa hepsi onların olsun. başımızın üstünde yerleri var..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yusuf (1 ay önce)
    Yirmi yıldır tasarruf etmek kimsenin aklına gelmiyordu son seçimlermi etkili oldu acaba,ama halk kanmiyor artık bu tür şeylere
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet (1 ay önce)
    Özel uçak
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Adem (1 ay önce)
    Milletle dalga geçiyorlar. Faiz haramdi hani nas nerede? Bile bile ekonomiyi felakete niye suruklediniz? Konvoyu çekince ekonimi düzelecek öyle mi:). Kur korumalı ile milletin sırtına öyle bir kambur bıraktınız ki. Allah'ını seven bunların ne yaptığını araştırsin. Bakın Kütahya Zafer havalimanı ne kadar yolcu garanti etmişler kaç kişi kullanmış. Kalan %93 hata payı bu milletin cebinden mutahitlere akıyor. Ve hangi mutahitlere akıyor bunu da bir araştırın. Bu istilacı yabancı uyruklulari ulkelerine yollayın ekonomi bir nefes alacaktır.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mehmet (1 ay önce)
    Zaten normal olması gereken bu. Tasarruf falan hikaye. Yediniz içtiniz daha da yiyip iceceksiniz medyada iki poz vermeyle olmuyor. Sarayın masrafı ne? Kaç tane saray yapıldı ülkeye? Diyanetin bütçesi ne kadar kaç tane makam aracı var? Yabancı istilacilarin sağlık harcamaları? Kaç tane cumhurbaşkani uçağı var? Bu yaptığınız şey devede kulak bile değil. Tasarruf ! Dedidiginiz şey neden 3 yıl ? 4. Yıl seçimlere mi hazirlaniyorsunuz?
    %67
    %33
    Yanıtla
  • OpTiMiST (1 ay önce)
    Sayın bakan özel uçakla geliyor.Arada ki farkı minibüse binerek kapatiyor.Bu da bir hesap.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Büyük usta ekonomist (1 ay önce)
    Akp nin millette öğrettiği nasıl hin olunur ;(bakınız hin ne demek(:
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Bülent (1 ay önce)
    İsraf eden tasarruf edemez.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • cafer CANBAY (1 ay önce)
    Allahını seven Doğru Söyleyi AKP İktidarın Kaçıncı tasarufudur.Kendiler söylüyor kendileri uymuyor.Dinayetin Başındaki zat bir din adamı neden kim bu kadar yetki vermiş haar vurup harman savuruyor Bir kere din adamlarından Tahrikatlarda Dini Vakıflardan Dini kolejlerden başlıyacaksın tasarua.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Sayın valimize Ak parti milletvekillerine bakanlığa da yazdık sahnahan köyünde oturuyoruz beyaz kiralık bir araç Kültür Turizim il müdürlüğüne ait olan 44 AK 616. Plakalı makam aracı bizim köyde haftanın 7 gunu buraya geliyor hicmi buna soran yok 20:km geliş 20 kilometre gidiş günlük 40 km sayın kültür müdürüne bunu soran bir yetkili yokmu babasının malı gibi kullanıyor devletin aracını nerde tasaruf tetbirleri balık baştan kokar sayın valimizi bu konuyu incelemeye davet ediyoruz lütfen bu durum bütün kurumlarda vardır bizden söylemesi
    %96
    %4
    Yanıtla
  • hocam lütfen ayıp oluyor. o aracık plakası AK. o yüzden şikayetiniz dikkate alınmaz :)
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Sevda ÜLKÜ (1 ay önce)
    Böyle bir tasarrufun 2024 de ilk defa yapılması ne kadar acı ve kayıp. Emin olun bu araç azaltmak kamu fuzuli harcamaları içinde Devede Kulak. Örneğin Sarayın Günlük masrafı 33 Milyon, yani iyi yönetimle bu ülkeye neler neler yapılmazdı ki!
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Mert (1 ay önce)
    1 bakan için, 3 minibüs dahi çok fazla.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • zeki (1 ay önce)
    İtibardan tasarruf olmaz daha çok yakışıyordu. Şimdi tasarruftan itibar oldurmaya çalışınca inandırıcı gelmiyor.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hakim (1 ay önce)
    Demek ki minibüs şakasıyla da toplumun gazını alma derdindeler.nerede ferasat sahibi insanlar.siz vatandaşlardan birimizi alın o araca,gazını almaya çalıştığınız toplumun gazı bitiyor mu o zaman yaşarsınız yaşayacağınızı.ülkemiz, liyakatsizlerin organize ettiği yolsuzluk ve israf sarmalında.şayet bir istihbarat gerçekliği varsa direkt içe dönüp ağacın kökünü içten içe çürüten kurtçuklar misali ülkeyi içten içe yok etmeye çalışan mahlukları devletin kökünden arındırılmazsa sonu gelecek devletimiz için şimdiden ruhuna rahmet olsun.deprem bölgesi başkent beyzadelerinin rant a bılı olmuş, yapılan 90m2 evlerin 3 milyona dayandığı,yapılan 110 m2 civarı köy evlerinin 4-5 milyona yapıldığı ve zorbalıkla rezerv alan dayatmasıyla yapacakları evin 4 milyon civarı bir fiyatlama yapıldığı ve bu işlerin ilerde, sömürülen ranta kurban giden toplumların çöküşü tarzı makalelerin yazılacağı kaçınılmaz bir hakikat ortadayken kamuda tasarruf aldatmacadan öteye gitmeyeceğini nasip olur yaşarsak göreceğiz.
    %78
    %22
    Yanıtla