SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnsan Odaklı Şehircilik Anlayışı İle Yola Çıktık"

0
Güncellendi - 2018-11-22 17:18:19
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan aday adayı olarak başvuran Mimar Vahap Erdem Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Yeşilyurt ilçe nüfusunun 25 ilin nüfusundan daha büyük bir nüfusa sahip olduğunu kaydeden Yeşilyurt Belediye Başkan aday adayı Vahap Erdem, “Vizyonlu ve kimlikli bir Yeşilyurt için, hem mimari, hem sosyal, hem de kültürel anlamda kapsayıcılığı olan bir şehircilik anlayışıyla aday oldum. Sayın Cumhurbaşkanımızın, şehircilik anlayışını kendine rehber edinen ve yatay mimari anlayışını hakim kılmak, insan-şehir ilişkisini yeniden inşa etmek hedefimizdir. İnsan odaklı bir şehircilik anlayışı ile yola çıktık. Geleceğin şehirlerini bu anlayışla inşa edeceğiz. Koşan Bir Belediye olmak adına, 27 yıllık mimarlık ve 21 yıllık 2. 0rganize Sanayi Bölge Müdürlüğü bilgi ve birikimimi tüm renklerin hakim olduğu, engelsiz, ortak akılla iş üreten, gülümseyen, gönül köprüleri kuran, geçmişe saygılı ve Malatya'yı geleceğe taşıyacak Belediyecilik anlayışımızla aday oldum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Malatya Gazeteciler Cemiyeti Sekreteri Vahap Güner, “Sayın Erdem’e çıktığı yolda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız