SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnsanımızı, Şehrimizi El Ele Kalkındıracağız"

A- A+ PAYLAŞ

Çeşitli programlar ve deprem sonrası çalışmaları yerinde incelemek üzere Malatya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i makamında ziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya’da yapılan çalışmaları yerinde görmek ve değerlendirmelerde bulunmak üzere beraberindeki heyet ile Malatya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu Büyükşehir Belediyesinde ağırladı. Başkan Er, Bakan Uraloğlu’na, Malatya’ya göstermiş olduğu yakın ilgi ve alâkadan dolayı teşekkür edip, 16 Ekim 2024 günü meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrası sahada yapılan taramalar, sahadaki çalışmalar ile hazırlanan projeler hakkında bilgiler verdi.

Bakan Uraloğlu da yaptığı açıklamada; “16 Ekim 2024 tarihinde meydana gelen depremde etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Rabbim hepimizi afetlerden korusun” dedi.

ESNAF ZİYARETİ..
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya'da depremden etkilenen esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Bakan Uraloğlu, 16 Ekim Çarşamba günü 5,9 büyüklüğündeki depremin meydana geldiği Malatya'nın Kale ilçesinde iş yerlerinde esnafla bir araya geldi.

Esnafa ve çevredeki vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Uraloğlu, sorun ve talepleri dinledi.

Bakan Uraloğlu, sosyal medya hesabından, "Çarşamba günü 5,9 büyüklüğünde meydana gelen depremin merkez üssü olan Kale ilçesinde esnafımızı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Deprem felaketi sonrası hem Kale'nin hem de Malatya'nın yeniden ayağa kalkması için vatandaşlarımızla birlik içinde hareketimizi sürdüreceğiz. İnsanımızı, şehrimizi ve ülkemizi el ele kalkındıracağız." ifadesini kullandı.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Yusuf (7 saat önce)
    Bakan gelmis. Vali dahil önünü iliklemis..vekil Babacan bak. Bakan gittimi zaten Malatya'ya terkedeceksin. Anca resim çektirme derdinde..ya bizden olmaz arkadaş. Baktın ki Ömer Faruk Öz gibi adamlar yok..verme oyunu kardeşim Adamlar dışarda at koşturup ihale pesindeler. Az uyanık olun ama nerdeee
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (7 saat önce)
    Eğer gözden çıkarmadıysanız biz şehir dışında bekleyenleri hatırlatmak isterim.Hani demiştiniz ya bir an önce getireceğiz diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (20 saat önce)
    Bizim şehirde herhalde tek mutlu olanlar siyasiler. Tüm fotoğrarlarda mutluluktan ağızları hiç kapanmıyor.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • erol (21 saat önce)
    Malatya da ; Depremin izlerinin silinmesi ve Malatya nın kalkınması için kayısının değer kazanması gerekmektedir. Geçen yıl Malatya da kayısı az olduğu için fiyatlar yükselmesin diye Özbekistan da, Türkmenistan da Kayısı ithal ederek kayısının değerini düşüren , ihracatçılar bu yılda kayısı fiyatını düşürerek köylünün gelirini engellemekte, depremden sonra Malatya da kalanlar ın büyük çoğunluğunu çiftçiler oluşturmaktadır. Ticareti canlandıracak olanlarda çiftçilerdir, ihracatçı kayısıda kazandığı parayı il dışına çıkartmaktadır. Çiftçiyi ihracatçıların eline bırakırsanız bu şehir kalkınmaz. Hayallerle bizleri avutmayın .
    %72
    %28
    Yanıtla