SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"İnsanların Güvenliği ve Sağlığı Bizim Önceliğimiz"

0
Güncellendi - 2020-03-20 21:54:46
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İnsanların güvenliği ve sağlığı bizim önceliğimizdir” dedi.

Karaman, yaptığı açıklamada, “Dün bizim için doğru ve önemli görünen şeyler artık geçersiz ve küçük. Bakış açısını değiştirmelisin. Şimdi dayanışmaya ve vazgeçmemeye ihtiyaç var. İnsanların güvenliği ve sağlığı bizim önceliğimizdir” ifadelerine yer verdi. 

Dünyanın kolektif bir tükenmişlik yaşadığını dile getiren Karaman, “Hiçbir şey daha önce olduğu gibi değil. Sanki evren, kendini insanlara karşı savunuyor. Bugün geldiğimiz koronavirüs olayı bizi bundan sonraki yaşamımızla ilgili neler yapmamız gerektiğine dair önemli bir haber. Evet, koronavirüste geçecek. İnsanoğlu bununda üstesinden gelecek. Ama bundan sonraki yaşamında tüm dünya insanlarının bu ihtarı göz önüne alıp, yaşam şeklini evrenin, tabiatın düzenini bozmayacak bir şekilde devam edip, insanların mutluluğunu, sağlığını, birbirlerine güven ortamında yaşam isteklerini göz önüne alıp, öyle bir felsefe oturtmalarını diliyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Tam istekleri oldu trapzonu şampiyon yapmayı hedeflemislerdi ligi bu haliyle tescil edip oldu bitti ile trapzonu şampiyon ilan edecekler.bana göre lig cumartesi pazar carsamba Perşembe maçları ile dört haftada Mayıs ayında oynanabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    gitmek isteyen futbolcular gitsinler ama bir daha dönmesinler.zaten bizim için süperlig bitmiştir.
    0
    0
    Yanıtla