SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnsanların Mutlu Yaşayacağı Bir Hekimhan İnşa Edeceğiz"

A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ilçesi’nde cumhur ittifakının  MHP’li adayı Memet Tabaroğulları, 31 Mart yerel seçimlerinde Hekimhan’nın alacağı kararla geleceğine yön vereceğini ifade ederken, “Ayırmadan, ayrışmadan canla başla hizmet edeceğiz. Hekimhan’da eğitime sınırsız destek vereceğiz” dedi.

Hekimhan ilçesi’ni diğer ilçelerden ayıran en önemli özelliğinin eğitim konusundaki hassasiyeti ve okuma yazma oranının yüksekliği olduğuna dikkat çeken MHP’li Tabaroğulları, Hekimhan Eğitim Vakfı’nı kuracaklarını  belirterek, “ Eğitim konusu Hekimhan için çok önemli. Biz eğitim konusunda sınırsız ve tam destek vereceğiz. İlçede sınavlara hazırlık merkezi kuracağız. Üniversite kazanan ve okuyan öğrencilerimize herhangi bir şart ortaya koymaksızın burs vereceğiz.  Bu ülke ve Hekimhan’ımız okumuş insanlarımızın omuzlarında büyüyecek çağdaş ve modern yaşama kavuşacaktır. Bugün Hekimhan ilçemiz bu konuda çok önemli bir potansiyele sahiptir. Hekimhan’nın yetiştirdiği bir çok insanımız devletin en önemli makamlarında görev  almaktadır. Bu bizim gururumuzdur. “dedi.

“İNSANLARIN MUTLU YAŞAYAYACAĞI HEKİMHAN”

Cumhur ittifakının MHP’li Hekimhan Belediye Başkan  adayı Memet Tabaroğulları, Hekimhan’nın hakettiği hizmetleri alacağını ve insanların mutlu yaşadığı bir Hekimhan’ı inşaa edeceklerini vurguladı.

Malatya’nın geleceği umutla bakan ve gelişim sürecini  “il” olma hedefi ile şekillendirmeyi arzulayan Hekimhan’da önemli projeleri hayata geçireceklerini kaydeden, Tabaroğulları, “ Hekimhan’a ayırmadan ayrışmadan canla başla hizmet edeceğiz. Önemli projeleri hayata geçirip 100 bin nüfusa göre Hekimhan’ı planlayacağız. İnsanların mutlu yaşayacağı bir Hekimhan’ı inşaa edeceğiz.” Dedi.

MHP’li Tabaroğulları, hafta sonunda da ilçe merkezinde esnaflarla biraya gelirken, Kurşunlu’da coşkulu ve kalabalık toplantılar gerçekleştirdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız