SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İntihar Etti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kişi av tüfeği ile kendisini vurarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Gedik Mahallesi'nde meydana geldi. Bilinmeyen bir sebepten dolayı evinde av tüfeği ile kendisine ateş açarak intihara teşebbüs eden Abuzer M. (50) adlı şahıs, olay yerine giden ambulans ile Devlet Hastanesi Beydağı Kampüsündeki acil servise getirildi. Buradaki tüm müdahalelere rağmen Abuzer M. kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Şahısın yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle girdiği bunalım sonucunda intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER OLAYLAR..
Melekbaba Mahallesi’nde 20 yaşındaki A.İ.K. adlı şahsın, bir anlık bunalım sonucu ilaç içerek intihara kalkıştığı, daha sonra pişman olup hastaneye gittiği belirtildi.

Başharık Mahallesi’nde de 17 yaşındaki A.G. adlı kız, 40 yaşındaki annesi F.G.’nin eve geç gelmesi nedeniyle kendisine kızması üzerine sinirlenip, fazla miktarda hap yutarak intihar etmek istedi ve annesi tarafından hastaneye kaldırıldı.

Başharık Mahallesi’nde oturan 16 yaşındaki Ö.Ö. adlı kızın da, derslerinin kötü olmasına üzülerek 14 adet hap yuttuğu ve ailesi tarafından hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Çöşnük’te oturan 23 yaşındaki H.A. adlı bayan, bunalım sonucu gece yarısından sonra fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı, pişman olunca hastaneye giderek tedavisini yaptırdı.

A.A. adlı kızın da, sabaha karşı jiletle bileklerini kesmek suretiyle intihara kalkıştığı, polise verdiği ifadede ağrıları nedeniyle aldığı ilaçların etkisizliği nedeniyle, vücudundan kan akıtmak için jilet ile bileğini kestiğini anlattığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam