SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Irak ve Suriye'nin Kuzeyine Hava Harekatı Yapıldı

Irak ve Suriye'nin Kuzeyine Hava Harekatı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Milli Savunma Bakanlığı, “Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor!” paylaşımında bulundu.

MSB, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor!" ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen harekatla ilgili geç saatlerde MSB tarafından şu açıklama yapıldı:

"MSB: "PKK/KCK/YPG ve diğer terörist unsurları etkisiz hâle getirerek; Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinden halkımıza ve güvenlik güçlerimize yönelik terör saldırılarını bertaraf etmek ve hudut güvenliğini sağlamak, terörü kaynağında yok etmek maksadıyla; Birleşmiş Milletler Antlaşması’nın 51’inci maddesinden doğan meşru müdafaa haklarımız doğrultusunda, Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafından ülkemize saldırılarda üs olarak kullanılan bölgelere PENÇE KILIÇ HAVA HAREKÂTI icra edilmiştir.""

Ankara, iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    2231 yıllık Türk Silahlı Kuvvetlerinin en üst Genel Kurmay Başkanından, en alttaki erine kadar dualarımız sizinle, Rabbim her zaman yardımcınız olsun. Varlığınız dosta güven düşmana korku veriyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (2 yıl önce)
    Allaha amanet olun Allah gücünüze güc katsın canımız feda olsun kahraman ordumuza
    %100
    %0
    Yanıtla