SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İrfan Buz'u Havalimanında Taraftarlar Karşıladı

0
Güncellendi - 2021-03-11 00:08:00
İrfan Buz'u Havalimanında Taraftarlar Karşıladı
A- A+ PAYLAŞ

Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışını sürdüren Yeni Malatyaspor'un bu görev için anlaştığı İrfan Buz, uçakla Malatya'ya geldi.

Daha önce de Yeni Malatyaspor'da görev yapan İrfan Buz'u, havalimanında bir grup taraftar karşıladı.

UEFA-Pro lisans sahibi olan 54 yaşındaki tecrübeli teknik adam, Bursaspor, Gençlerbirliği, Osmanlıspor, Samsunspor ve Kasımpaşa takımlarını çalıştırdı. TFF 1.Lig’de 2016-2017 sezonunda Yeni Malatyaspor’u Süper Lig’e çıkaran Buz, son olarak Süper Lig ekibi Kasımpaşa’yı çalıştırdı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • serdar kaplan (3 yıl önce)
    Malatyaspor Taraftarlar Derneği DEREBEYLERİ olarak hocamızı havaalanında karşılayarak bütün memleketin umutlarının önemi belirttik.Kendisinin hırsına ve azmine güveniyoruz. Başarılar Hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (3 yıl önce)
    İrfan hocam hoş geldiniz malatyamize vaşariler dilerim bune emdişem yok kendini isoatlamiş birisin yalniz buradan çatlak sesler çok çıkar bnlara kulak asmayin gerçek taraftarler tam destek hep destek sizinle ligi iyi bir yerda bitirecagimiza inaniyorum şimdiden sahte taratarler karalar bağlaya bilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Yuvaya hoş geldin Hoca senin o omuzlarda ağladığın Fotoğraf hiç aklımızdan çıkmadı inşallah yine yeniden Başarılı olursun Bütün Kalbimle dilerim haydi ya ALLAH ya Bismillah
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    PTT lige hazırlık başlamıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (3 yıl önce)
    Hocam hayırlı olsun,inşallah bay geçen haftada bazı konular çözülebilirse,zaman kısa ama çok iyi olur,çünkü takım tel tel dökülüyor,Defansı,Orta sahası,Forveti,Kalesi her şeyi ....................
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Petek (3 yıl önce)
    Hocam çok uzun süredir sizi bekliyorduk. Sizden sonraki tüm hocalarımıza teşekkürler fakat; siz bize bir ilki yaşattınız ve bizi Süper Lig'e çıkarttınız. Şimdi sıra Avrupa yoluna çıkmaya inşallah. Başarılar diler, saygılarımı sunarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Avrupa mi?Mübarek,bu sene ligde kalırsak bu Avrupa şampiyonluğundan daha değerli olacak.Belliki Malatyasporun durumundan pek haberin yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • UĞUR TÜRKAN (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun.İrfan hoca mükemmel bir insan ve bu takımda emeği çok, baktığımızda da süper lige çıkaran bir hoca gönderilmesi de sanki şık gibi durmamıştı.
    0
    0
    Yanıtla