SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İş Adamı Erman Ilıcak'ın Babası İstanbul'da Hayatını Kaybetti

İş Adamı Erman Ilıcak'ın Babası İstanbul'da Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'nin önde gelen iş adamlarından hemşehrimiz Erman Ilıcak'ın babası, iş adamı, Avukat Bekir Ilıcak İstanbul'da vefat etti.

Darende doğumlu olah 83 yaşındaki Bekir Ilıcak'ın bir süredir sağlık sorunları yaşadığı, İstanbul'daki evinde tedavi görmekte iken hayatını kaybettiği bildirildi. Ayşe Ilıcak'ın eşi, Rönesans Holding'in sahibi Erman Ilıcak'ın yanı sıra Bahar ve İpek hanımların babası olan Bekir Ilıcak'ın cenazesinin, 28 Aralık Perşembe günü İstanbul Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Defin sonrasında taziyelerin Çırağan Sarayı'nda kabul edileceği bildirildi.

PROF.DR. BENTLİ'NİN MESAJI..

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli yayınladığı başsağlığı mesajında, “Darende Bekir Ilıcak MYO'muzun banisi olan, okulumuz öğrencilerine burs veren ve sair zamanlarda her türlü desteğini esirgemeyen değerli büyüğümüz Bekir Ilıcak'ın vefatından dolayı derin üzüntü içindeyim. Kendisine Allah'tan rahmet, başta değerli Ilıcak ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.” dedi.

FOTO SABAH ‘MEMET USTA’ DA VEFAT ETTİ..

Öte yandan, Malatya'nın eski fotoğrafçılarından, uzun yıllar Fuzuli Caddesi'nde faaliyet gösteren ‘Foto Sabah’ın sahibi Mehmet Filinte de vefat etti.

88 yaşında vefat eden, 4 çocuk babası Filinte'nin cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

malatyahaber.com- Cengiz Özer

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Yusuf üstün (4 ay önce)
    Allah Amelinçe Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun Değerli Patronumuz Erman Bey Ve Ailesine Sabırlar Diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İsmet YILMAZ (4 ay önce)
    Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun. Erman bey diğer yakınlarına başsağlığı diliyorum.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Dr.Ali yıldırım (4 ay önce)
    Allah Rahmet eylesin mekan-ı cennet olsun. Yakınlarının başı sağolsun...
    %63
    %37
    Yanıtla