SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İş Kadınları'na Yeni Başkan

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İş Kadınları Derneği (MİKAD) 2. Olağan genel kurulu yapıldı. Derneğin kurucusu ve başkanı Nursel Gökçe’nin aday olmadığı genel kurulda başkanlığa Av. Burçin Han seçildi.

İstanbulluoğlu Konağı'nda gerçekleşen ve divan başkanlığını Asım Demirkök’ün yaptığı genel kurul açılış konuşmasını yapan kurucu başkan Gökçe “Dernek olarak sürdürdüğümüz çalışmalarda; Atatürk’ün hedeflediği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmanın olmazsa olmazlarından olan kadının toplumsal yaşamdaki yerini alması doğrultusunda kadınlarının sosyal ve iş yaşamındaki yerini alması ve daha da geliştirilmesini ilke edindik. Bunda da başarılı olduğumuzu sanıyorum. Tüzüğümüz gereği başkanlık en fazla 2 dönem yapılıyor.”dedi.

Malatya Girişimci İş Kadınları Derneği adının, Malatya İş Kadınları Derneği (MAİKAD) olarak değiştirilmesi ve Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Göknur Aktay’ın onursal başkan olması kararlaştırıldıktan sonra Av.Burçin Han’ın başkalığında tek liste halinde gidilen seçimlerde yönetim kurulu; Emine Yıldırım, Fezan Özyavuz, Çiğdem Ağdağ, Arzuhan Kaplan, Ayşegül Ünver, Yasemin Çoşkun isimlerinden oluştu.

Denetim Kurulu üyelikleri ne ise; Hülya Kaya, Rukiye Aylaz ve Nihan Çeliköz seçildiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız