Malatya'da gece yarısından sonra çaldığı iş makinesiyle park halindeki bazı araçlara da çarparak zarar veren şüpheli, polisle karşılaşınca iş makinesini bırakıp kaçtı, ancak kısa süre sonra yakalandı.
Olay, önceki gece yarısından sonra 01.30 sıralarında meydana geldi. Park halindeki iş makinesinin çalındığı ihbarı üzerine bölgede araştırmaya başlayan polis ekipleri, park halindeki bazı araçlara da çarparak zarar veren iş makinesini Çöşnük Mahallesi Güzelpınar Sokakta kıstırdılar. Ancak, şüpheli şahıs iş makinesini bırakıp koşarak kaçmaya başladı ve polis ekiplerince kovalamaca sonucu Çevre Yolu Battalgazi Kavşağı civarında yakalandı.
Daha önce de iş makinesi hırsızlığı yaptığı belirlenen, kimliği hakkında bilgi verilmeyen şüpheli, sevk edildiği adliyece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
malatyahaber.com