SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İş Talebi Yerine Gelmeyince İstifa Etti.."

0
Güncellendi - 2017-01-30 17:57:08
A- A+ PAYLAŞ

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan ve yönetim kurulu üyelerinin çoğunluğunun istifasının, ilçe başkanının bir iş talebinin yerine gelmemesi yüzünden olduğunu öne sürdü.

Kılıç, parti il yönetim kurulunun yaptığı toplantının ardından şu açıklamayı yaptı:

Birkaç gün önce örgütümüzün bütün birimleriyle bir araya gelerek, referandum sürecinde yapacağımız çalışmaları değerlendirip, HAYIR kampanyasını güçlü kılmak adına sadece CHP’nin değil, bu gidişattan rahatsız olan her kesimin,demokrasiye, cumhuriyetin kazanımlarına inanan herkesle kolkola sürdüreceğimizi değerlendirdik.

Özellikle tek adama tüm yetkileri veren, demokrasiyi rafa kaldıran bu anayasa değişikliğine HAYIR denilmesi için CHP’nin her bireyine, üyesine, yöneticisine tarihi bir sorumluluk düşmektedir.

Bu süreçte CHP’nin her üyesinin kişisel menfaatlerini, bireysel beklentilerini tamamen bir tarafa iterek, ülkenin geleceği noktasında kenetlenmesi gerekmektedir.

Bu çerçevede hayır kampanyasını sürdüreceğimizin ilanından itibaren gerek AKP gerekse MHP yöneticileri tarafından partimize yönelik saldırılar artarak devam etmektedir.Partimiz içerisinde partiye zarar verebilecek, partiyi kamuoyunda tartışmaya açacak her türlü değerlendirmenin, açıklamanın AKP’nin ekmeğine yağ süreceğini düşünüyoruz.

Akçadağ ilçe başkanımız Ali Aslan ve yönetim kurulu üyelerinin çoğunluğunun istifası ve sonrasında yapılan açıklamada hiçbir cümlenin hatta kelimenin doğru olmadığını net bir şekilde gördük. İstifa tamamen ilçe başkanının bireysel bir iş talebinin yerine gelmemesi çerçevesinde gelişmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi güçlü, köklü bir partidir. Bu partide kim hangi kademeye gelmişse, bu parti sayesindedir. Genel başkanımızdan çaycısına kadar partimizin kurumsal kimliği herkesten üstündür.İlçe başkanımızın ve yönetimin her şeye rağmen bugüne kadar yaptığı çalışmalara teşekkür ediyoruz.

Yönetim Kurulumuz tarafından ilçe başkanının ve yönetiminin istifaları kabul edilmiş, kamuoyunda özellikle bundan sonraki açıklamaları ve değerlendirmelerinin partimiz ilçe başkanı olarak dikkate alınmamasını özellikle rica ediyoruz.Bu süreçten sonra yapılan açıklamalar partimizi bağlamamaktadır.Çok kısa sürede partimizin yetkili kademelerinde değerlendirmelerimizi gerçekleştirerek, genel merkezimize önerilerimizi bildirip, yeni bir yapının oluşmasını sağlayacağız.Ve birlikte 13 ilçemizde güçlü bir şekilde hayır kampanyasını sürdüreceğiz."

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • turgay (7 yıl önce)
    Akçadağ ilçesinin bu kararını yerinde buldum kendilerine yakışanı yaptılar saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    CHP merhum Mevlüt Aslanoğlu'dan sonra kankaybediyor. Enver Kiraz dönemine bir bakın 2 seçim de CHP Malatyanın nüfusu artmasına rağmen oy kaybetti. CHP merkezi galiba bir arayışta değil neden kaybediyoruz? diye.Böyle olunca Kiraz ve yönetiminin umrunda değil CHP nin oy kaybı. Yazık CHP eriyor. Genel merkez seyrediyor Malatyayı...
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (7 yıl önce)
    bu suçlama ilçe başkanını zan altında bırakma çabası taşısa da ilçe başkanının şahsi çıkarına inanan onlarca insanı ikna edip istifa ettirmiş demek... chp ilçe başkanının basın açıklaması izlenirse sebebi anlaşılır. Malatya haberin bu haberi es geçmesi dikkatlerden kaçmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay akşahin (7 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    İstifayı CHP adına zamanlama olarak şık bulmadım.
    0
    0
    Yanıtla