SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Oyuncularımız İyi Konsantre Oldu"

0
Güncellendi - 2020-10-03 17:00:45
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Antalyaspor geçen sezondan bu yana istikrarlı kadrosunu koruyan ve iyi oynayan bir takımdı. Bugün işimiz zordu ama oyuncularımız iyi konsantre oldu. Aramıza yeni gelen arkadaşların da sahadaki performansları yeni olmalarına rağmen oldukça iyiydi bu da maça yansıdı ve kazandık” dedi.

Hamzaoğlu, 1-0 galip geldikleri Fraport-TAV Antalyaspor karşılaşması sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bizim için çok önemli bir karşılaşmaydı. 3 haftadır kazanamıyorduk. Kendi sahamızda milli maç arası öncesinde oynadığımız bu maç önemliydi” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor’un geçen sezondan bu yana istikrarlı kadrosunu koruyan ve iyi oynayan bir takım olduğuna dikkat çeken Hamzaoğlu, “İşimiz zordu ama oyuncularımız iyi konsantre oldu. Aramıza yeni gelen arkadaşların da sahadaki performansları yeni olmalarına ve daha yüzde yüz formlarını yakalamamış olmalarına rağmen oldukça iyiydi bu da maça yansıdı ve kazandık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Antalyaspor'a da bundan sonraki maçları için başarılar diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Hamzaoğlu, futbolcu Semih Kaya ve Wallace Fortuna dos Santos'un takıma katılmasının çok önemli olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

“İkisi de pozisyonlarında tecrübeli oyuncular. Onların duruşu takıma da yansıdı, takımdaki diğer oyuncuların duruşunu etkiledi. İyi bir görüntü verdik bugün sahada iyi mücadele ettik. Benjamin Tetteh de oldukça iyi performans gösterdi inşallah bu durumunu daha iyiye giderek devam ettirir. Abdulsamed Damlu'ya da değinmek gerekirse; o da iyi çalışıyordu. Herrera üç haftadır çok talihsiz goller yiyince dinlendirelim dedik. Biraz dışarıdan seyretsin, rahatlasın diye Abdulsamed'e bu şansı verdik. O da iyi değerlendirdi, ona da her an hazır olduğu için teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da bu performansını sürdürür."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Fatih Yavuz (3 yıl önce)
    hoca 4-4-2 ile basladi ve defansta acik vermedi. tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Malatyaspor bu sezon çok iyi bir futbolcu kazandı.AHMET ILDIZ.Hamza hocam bu sizin eseriniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)
    Herkese iyi akşamlar...Bütün teknik ekibi ve özelikle futbolcuları tebrik ediyorum....Hepsi mükemmel oynadı...Tugay kerimoglu ve Levent Numanoglu hayranı olarak burdan sevgili spor severlere Ahmet İldizinde yıllarca seyredecegiz bir star olacagini belirtmek isterim...Her hafta üstüne koyuyor...Mükemmel olacağından kimsenin kuşkusu olmasın. ..avrupanin buyuk kuluplerine transfer olursa kimse sasirmasin....yetenek var ahmet kardeşim tugay kerimoglu nu izle idolun olsun...Sayın başkanımıza da gerçekten teşekkürler. ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem (3 yıl önce)
    Ahmet ildiz sahada basmadık yer bırakmadı. Buda hamza hocanın ısrarı ile oldu bence malatya iyi bir orta saha oyuncusu kazandı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (3 yıl önce)Muharrem isimli kullanıcı yorumuna
    Kaleci ertaci aldim sizin gazeteden ses yok Nasıl hebercilik bj
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Hocam takımı ve sizi tebrik ediyorum yanlız tetteh lütfen bencil oynamasın gol asisti yapmayı da bilsin .
    0
    0
    Yanıtla
  • Çeto (3 yıl önce)
    Tebrikler Malatya Spor.Arkadaşlar takım daha güzel olacak inşallah.Takıma destek verelim.Bu gün neredeyse Antalyanın atağı yok.Biz gole daha yakındık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Kaçan Gollere bakınca bu Topcuları neden nasıl malataya verdiklerini Daha iyi anlıyorumbunlara rağmen Çok şükür kazandık kazandık demeyede alışkda değilim ama 3 Puanı aldık
    0
    0
    Yanıtla
  • gol kaçar kardeş, gol poxisyonunu da hazırlayan ayni oyuncular degip mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Tomugi (3 yıl önce)
    Ahmet ıldızı nerenle seyrediyorsunda beğenmiyorsunuz? Adam harika oynadı.Bu arada başkana da teşekkürler bu transferler için ama halen eksiklerimiz var.2,3 transfer lazım ben bu yönetimi sonuna kadar destekliyorum.iyiki varsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • RIZA KIZILTAS (3 yıl önce)
    hersey cok guzeldı harıka oynadık ahmet ıldız super oynuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Bir takım hücum ettiğinde taraftar heyecanlanıyorsa o takım iyi yoldadır. Bu heyacanı bize yaşattıkları için tüm takıma teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (3 yıl önce)
    Biz böyle Malatyaspor takımı izlemek istiyoruz hatta iki net gol de kaçmış Tte harikasın teşekürler Malatyaspor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Ahmet sahanın en iyilerinden birisiydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı bekir (3 yıl önce)
    Şu Ahmet Ildız dan nezaman vazgeçeceksin bitirdin bizi be bitirdin
    0
    0
    Yanıtla
  • sen maci izlemedin heralde ahmet cok iyi oynadi gardas
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Apo (3 yıl önce)Hacı bekir isimli kullanıcı yorumuna
    Sen Malatyaspor dan ne zaman caz geçersen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerine topçu yok . Adam kendi.mevkisinde oynamıyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim ya maç seyretmeden yorum yapmışsın,ya maçı ve takımları karıştırıyorsun yada neredeyse 3 yıldır herkesin eleştirdiği ve bu nedenle aklının bir yerine yerleşen Ahmet ildizin kötü olduğunu ezberinden yazmışsın.Ahmet ildiz dün sahanın en iyilerindendi,geçen haftada öyleydi.
    0
    0
    Yanıtla