SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karamollaoğlu’ndan Sert Açıklama, “Hangi Gerekçeyle Kapattınız”!?

Karamollaoğlu’ndan Sert Açıklama, “Hangi Gerekçeyle Kapattınız”!?
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Malatya Valiliği tarafından deprem nedeniyle kurulan aşevinin kapatılmasına tepki göstererek, “günlük 10 bin kişilik yemek ikramı yapılan aşevimizi hangi gerekçe veya korkuyla kapatma kararı alıyorsunuz?” sorusunu yöneltti. Valilik ise iddiayı yalanladı.  

Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından Eski Köy Garajı yerinde deprem nedeniyle kurulan çadırın Malatya Valiliği tarafından kapatıldığı iddia edildi.Karamollaoğlu sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı, “Partimizin öncülüğünde Malatya'da kurulan ve günlük 10 bin kişilik yemek ikramı yapılan aşevimizi hangi gerekçe veya korkuyla kapatma kararı alıyorsunuz? İktidarı uyarıyorum; bu yanlış kararınızdan ve süreç boyunca sergilediğiniz bu bağnazlık ve aymazlıktan derhal vazgeçin!”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu ise, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamolaoğlu’nun paylaşımını, “Milletimize bu kötülüğü yapmayın, nefsinize yenilmeyin, aşevinin siyaseti olmaz. Geçmiş olsun Temel Bey dostum…” ifadeleri ile paylaştı.

-Malatya Valiliği: “Oraya işyerleri kuruluyor, aşevi çadırı uygun başka bir alana taşınacaktır”

Malatya Valiliği, “günlük 10 bin kişilik yemek ikramı yapılan aşevimizi hangi gerekçe veya korkuyla kapatma kararı alıyorsunuz?” açıklamasını yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun iddiasını yalanladı.

Malatya Valiliği sosyal medya hesabından yapılan açıklama da, Eski Köy Garajı alanında bir dernek tarafından kurulan aşevinin bu alana kurulacak olan işyerleri nedeniyle başka bir alana kaldırıldığı açıklanarak, bazı sosyal medya hesaplarındaki aşevinin kapatılmak istendiği iddialarının tamamen asılsız olduğu belirtildi.

Malatya Valiliği’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklama şu şekilde; “Bazı sosyal medya hesaplarında bir derneğe ait aşevinin kapatılmak istendiği yönünde iddialar tamamen asılsızdır. Söz konusu alanda geçici işyerleri inşa edileceği için aşevi çadırı uygun başka bir alana taşınacaktır. Yeni yerinde faaliyetine devam edecektir.” denildi.
Bu arada, Malatya’da yaklaşık 15 bin ticarethanenin hasar görmesi nedeniyle kent içinde açık alanlara kurulacak olan geçici işyerlerinden bir bölümü için Eski köy Garajı’nın bulunduğu boş alan seçilmişti.

Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Mustafa (1 yıl önce)
    Sosyal tesislerinde halka kapattılar yandaşlar kaliyo zikkimlaniyo hakkımız haram olsun belediye baskanlarina
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Hakin (1 yıl önce)
    Kötülük kaybedecek.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Evet..kötüler herzaman olduğu gibi yine kaybedecek
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Aliosman44 (1 yıl önce)
    Temel bey milleti çok düşünüyorsanız seçim bütçesini depremzelere ayırın bir kuruşuna dokunmadan görelim nekadar halkı düşünüyorsunuz
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Hocam önce bilgi sahibi olup sonra eleştirmek çok faydalı olacaktır seçim desteği alan partiler mecliste gurubu olan partiler AKP CHP MHP iyi ve hdp saadet partisinin bir vekili var o yüzden seçim parası alamıyor
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Aliosman bunu önce tuttuğun takıma söylesen olmaz mı?
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Hangi gerekçeyle kaldırıldığını valilik açıkladı.Ama sizin derdiniz başka.Devletin bu asrın felaketinde büyük bir başarı ile milletine hizmet götürmesi bunları rahatsız etti.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Misafir (1 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Ne kadar başarılı hizmet götürüldüğü ortada. Millet her şeyi görüyor.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • 99 da ki rezilliğide gördük..
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Ali sen devlet ile parti olayını karıştırmışsın. Takım sevgin o kadar yüksek ki. Ancak bizim takım çok yaşa diğerleri
    %75
    %25
    Yanıtla
  • 3 gün enkaz başında enkazın altında sevdiğinin kaldığını beklemedigin için mi böyle yaziyorsun
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Bu kurulacak dukkanlar da nasil bir yol izlenecek. O bolgedeki esnaf mi yararlanacak, yoksa parayi bastıran mi kullanacak.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Afetzede44 (1 yıl önce)
    Temel bey bütün partilerden seçim ödenegini deprem bölgesine harcanması istiyoruz bütün partiler görelim herkesin duruşunu
    %40
    %60
    Yanıtla