SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İsmetpaşa Caddesi'nde Facianın Eşiğinden Dönüldü

İsmetpaşa Caddesi'nde Facianın Eşiğinden Dönüldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 1 otobüs, 1 kamyon ve 3 otomobilin karıştığı, savrulan araçların yol kenarındaki konteyner işyerlerine zarar verdiği kazada 2 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 15.40 sıralarında Çırmıhtı Yolu İsmetpaşa Caddesi'nin Tecde Mahallesi sınırlarında Kayısı Araştırma Enstitüsü önünde meydana geldi. Zincirleme trafik kazasına plakası öğrenilemeyen bir kamyon ile birlikte 44 S 0395 plakalı servis otobüsü, 44 BS 123 plakalı otomobil, 18 AB 179 plakalı otomobil  ve 44 PY 224 plakalı otomobil karıştı.

Kazada 2 kişi yaralandı. Ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kaza nedeniyle kaldırıma savrulan otomobillerin çarptığı işyeri konteynerlerile malzemeler zarar gördü.

Soruşturma sürüyor.

EMNİYET'İN VERDİĞİ BİLGİ..

Bu arada büyük paniğe yol açan kazayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgi ise şöyle:

"01.05.2024 günü saat 15.40 sıralarında Tecde Mahallesi İsmetpaşa caddesi uzerinde sürücü C.G.'nin sevk ve idaresindeki aracı ile sürücü K.Ö.'nün sevk ve idaresindeki araca çarpması sonucu yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir.

Kaza sonucu 3 kişi yaralanmış ve yaralıların hayati tehlikeleri bulunmamaktadır."

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Sevgi (1 hafta önce)
    Malatya ulaşımda sınıfta kaldı her gün kaza haberi
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuğrul KILINÇ (1 hafta önce)
    Sivaslı olarak gördüğüm birkaç durumu aktarmak istiyorum. Trafik lambalarının tümü ışık geçişlerinde ikaz vermeden yeşilden kırmızıya dönmektedir. Lambalara sayaç konulmalı veya ışık geçişlerinde yanıp sönerek sinyal vermeli. Altın Kayısı bulvarında tecdeden aşağı doğru gelirken büyük kavşak var. Orada Fahri Kayahan istikametine dönüş yapıyorsun yan yoldan. Yol yeni yapılmasına rağmen hemen ana yol ile birleşiyor. yani yan yolu biraz uzun yapmak hiç bir mühendisin aklına gelmemiş mi? 1. organizenin girişine çözüm bulacak bir babayiğit yok mu? 1. osb nin giriş çıkış yerleri değiştirilmeli.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • dursun (1 hafta önce)
    Bir an önce çevre yoluna , büyük caddelere eds kurulmalı. Kasisler yaparak yolu mahvediyorsunuz. Zaten kasisi geçen yine gaza basıyor. Milletin mali, canı tehlikede, daha ne bekliyorlar? Akşam eve sağ salim vardığımızda şükrediyoruz.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyalee (1 hafta önce)
    Malatya da beyler deresinde şehir cikisina kadar olan yol ve yesilyurttan çöşnük kavşağına kadar olan güzergaha kadar eds , milli gemenlik fuzuli emeksiz gibi yerlerde ise park denetimi için eds getirilmeli .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alper (2 hafta önce)
    O caddeye çıkıp 3 şeridi gören cahiller orayı uçak pisti, arabasını uçak, kendisini de pilot sanıyor. Tek bir çözümü var 7/24 devrede olan sabit radar uygulaması. Bu hemen çözer, bunun dışında cehaleti gidererek çözmeye çalışayım deseniz bugünden itibaren ilkokul 1'den itibaren anlatmaya başlasanız 40 yıl sonra sonuç alırsınız. Her ikisine de acilen başlamak gerekir.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ayilmaz (2 hafta önce)
    Her yere EDS kuruldu, neden malatyada yok.Hergun eve donerken kelle koltukta gidiyorum.ne kadar psikopat varsa trafikte.Aslinda kurallara uymayan tum suruculer psikiatrik muayeneden gecirilsin ve hasta olanlarin ehliyetine el konulsun, inanin kazalar %90 azalır.B u dusuncemde iddialiyim ..
    %82
    %18
    Yanıtla
  • havacivacı (2 hafta önce)
    Trafik polislerinin görevi sadece yolda pusu kurup loto çıkar gibi arabaları durdurup alkol alıcısına üfletmek. Göbeklerde kim kimin hakkına girmiş kim çok hızlı gitmiş kim çok yavaş gitmiş trafiği mahvetmiş kim mal gibi arabasını park etmiş vs vs bunları denetlemek milletin görevi
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Kazadan sonra polisi suçlamak nasıl birşey biri bunu bana açıklayabilirmi?
    %24
    %76
    Yanıtla
  • engin (2 hafta önce)
    memleketimden insan manzaraları; gasp, kavga, uyuşturucu, trafik canavarı, kural tanımayanlar, birbirine toslayanlar, çarpanlar, kıranlar, dökülenler. ve yalnız yaşayan ihtiyarların hazin ölümleri; adeta toplum olarak cinnet geçiriyoruz.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • hasan (2 hafta önce)
    şehiri yönetenler uyudukça daha beter olaylarda olacaktır. şehirde sanki hiç trafik polisi yok gibi. herkes kendi kafasına göre hareket ederse olacağı bu ve dahalarıda olacaktır.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Mehmet (2 hafta önce)
    Bu yola acilen orta refüj yapılması lazım yoksa bu tür kazalar olmaya devam eder ......
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Forzamalatya (2 hafta önce)
    Kusura bakmayın da Adil başkan yokken siz neredeydiniz yazıklar olsun
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Nurettin (2 hafta önce)
    Yuzuncu yil meydani kutlamasinda bir tane Turk bayragi goremedim. Alerjileri mi var acaba?
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Ufuk (2 hafta önce)
    malatyada trafik düzeni diye birşey kalmamış köy gibi ne trafik lambaları düzgün ne yollar sami bey ne düşünüyor bu durum için bir çalışması var mı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Paşa44 (2 hafta önce)
    Yapın o caddeye devasa yükseklikte 2 kasis, arabanın altını vurup arabaları çöp olsun, bakalım hız yapabiliyorlar mı?
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Hakan (2 hafta önce)
    Arkadaşlar bu iş böyle olmaz artık zıvanadan çıktı Malatya bunu hak etmiyor bu kazaya uğrayan vatandaşların maddi manevi ve sağlıklarını kim koruyacak böyle Büyükşehir olmaz böyle köy bile olmaz olsa olsa adını siz koyun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • adını sen koy (1 hafta önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyalıya her şey müstehak bu daha iyi günleriniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlt44 (2 hafta önce)
    Şehir merkezi bunlarla dolu, herşey serbest
    %95
    %5
    Yanıtla