SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İsrail'i Korumak İçin Kurulan Kürecik Füze Radar Üssü Kapatılmalı'

'İsrail'i Korumak İçin Kurulan Kürecik Füze Radar Üssü Kapatılmalı'
A- A+ PAYLAŞ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Tüm İslam alemi Türkiye’nin öncülüğünde derhal harekete geçmeye mecburdur. Bu insani ve imani bir zorunluluktur. Aksi taktirde bu mazlumların ahından dünyada ve ahirette kurtulamayız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan, TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı söz alarak İsrail’in Gazze’deki hastane katliamına sert tepki gösterdi. Erbakan, “Yeniden Refah Partisi olarak bu tablo karşısında artık yeter diyoruz. İncirlik ve Kürecik üsleri kapatılsın, İslam ülkeleri zulme destek olan ABD ve Batılı ülkelere petrol ve doğalgaz satışını durdursun. Tüm İslam alemi Türkiye’nin öncülüğünde derhal harekete geçmeye mecburdur. Bu insani ve imani bir zorunluluktur. Aksi taktirde bu mazlumların ahından dünyada ve ahirette kurtulamayız” çağrısında bulundu.

Siyonist teröre dur denmek isteniyorsa mutlaka fiili adımlar atılması gerektiğinin belirten Erbakan, şunları kaydetti:

“Bu doğrultuda İsrail'deki büyükelçimiz acilen geri çağrılmalı, Ankara'daki İsrail Büyükelçisi derhal sınır dışı edilerek istenmeyen adam ilan edilmeli, bu zulme açıkça destek veren ABD'nin İncirlik Üssü acilen kapatılmalıdır. Özellikle İsrail'i füze saldırılarına karşı korumak üzere Malatya'da kurulan Kürecik Füze Radar Sistemi bir an önce kapatılmalı, petrol başta olmak üzere bütün stratejik maddelerin ABD ve İsrail'e satışının bütün Müslüman ülkeler tarafından derhal durdurulmalı, Müslüman ülkelerin hava sahaları, kara suları ve limanları ABD ve İsrail'e kapatılmalı, Amerikan ve İsrail firmalarının Müslüman ülkelerde devletle yapmış olduğu kontratların acilen iptal edilmesi gerekir. Türkiye öncülüğünde Amerikan ve İsrail mallarının boykot edilmesi konusunda ortak karar alınması, Putin için tutuklama kararı çıkaran uluslararası toplumun benzer şekilde Netanyahu için de bir tutuklama kararı çıkarması ve Adalet Divanı'nda yargılanması için gerekli girişimlerin yapılması, ABD'nin bütün Müslüman ülkelerdeki üslerinin kapatılması gereklidir.”

“İsrail ordusunda görev yapan Türk vatandaşları da yargılanmalı”
Erbakan, İsrail ordusunda görev yapan ve hem Türkiye Cumhuriyeti hem de İsrail vatandaşı olan askerlerin tespit edilerek, insanlığa karşı suç işlemekten Türkiye'de yargılanması gerektiğini söyledi.

Ankara, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (6 ay önce)
    Erbakan hiç samimi değilsin. Onu ortağın AKP ye söyle bize niye şikayet ediyorsun. AKP nin zamanında İsrailin güvenliği için Küreciğe o üs kuruldu. Küreciğin yolunu biliyorsan git orada protesto et.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (6 ay önce)
    Sayın başkan önce kendi söylediklerinize kendiniz inanmalısınız, tamamen siyasi şov yapıyorsunuz, hiç samimi gelmiyorsunuz, bu ülkenin bu hale gelmesinin tek sebebi siz Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin menfaatleri değil de kendi siyasi emelleri uğruna çalışan muhafazakar partilerdir.Burada hiç samimi değilsiniz, benim askerim, polisim, sivil, çocuk, yaşlı demeden teröristler tarafından şehit edildiğinde, Azeri gardaslarımız yıllarca Ermeniler tarafından Karabağ da işgal altında yerlerinden yurtlarından edildiğinde Doğu Türkistan da Uygur Türkler' ine uygulanan insanlık dışı muamelelere, Baskılara sesiniz çıkmadı, çıkmazda. Bugün hepiniz onların pahalı marka telefonlarını, marka ayakkabılarını, marka pantolon ve tişörtlerini hava atarak giyerek, ya da lüks marka otomobillerini kullanarak protesto edilmez. Sivilleri hedef alan, çoğu çocuk korumasız masum insanların hayatlarını kaybetmelerine sebep olanları, tekrar kınıyorum.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Mehmet (6 ay önce)
    Ahirette girdiğin kualisyonun da hesabını sorarlar mi?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • A Ali (6 ay önce)
    Şimdiye kadar kalması hata Abd bize her konuda düşmanlık yapıyor bu kadar sadık olmaya gerek yok hiç biri anlaşmalara uymuyor bizden hariç bu konularda siyasete yer yok seçim zamanı siyaset yapılır Meclis ne güzel hep birlikte kınadı işte biz buyuz mutlaka zor günleri beklemede birlik olmalıyız bizim ülkenin gerçeği bu seeçimde kızarız hakaret dahi ederiz yeri geldimi tek yumruk oluruz
    %84
    %16
    Yanıtla