SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstanbul Şanssızlığımıza Son Vermek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2019-01-28 02:40:09
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 19.haftasında bu akşam 20.00’de Kadıköy’de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek, çıkışını sürdürmek istiyor.

Süper Lig'de iyi bir ilk yarı geçiren ve ikinci yarıya da Göztepe karşısında aldığı galibiyetle başlayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 19.haftasında  akşam 20.00'de Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. İki sezondur İstanbul'da galip gelemeyen sarı kırmızılılar, şansızlığını Fenerbahçe karşısında alacağı galibiyetle sonlandırmak istiyor.

Süper Lig’de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, ilk yarıda 29 puan toplarken, ikinci yarıya da Göztepe karşısında aldığı galibiyetle başladı.

Spor Toto Süper Lig’de iyi bir çıkış yakalayan ve 18 haftalık süreçte topladığı 32 puanla üçüncü sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 19.haftasında bu akşam İstanbul ekibi Fenerbahçe ile karşılaşacak. Sarı kırmızılılar, ligde zor günler geçiren rakibi karşısında 3 puan alarak hem ligdeki çıkışını sürdürmek hem de İstanbul’daki galip gelememe şansızlığını ortadan kaldırmak istiyor.

Takımda sakatlıkları bulunan Adem Büyük, Mustafa Akbaş ve Guilherme ile burnundan küçük bir operasyon geçiren Aleksic takımla birlikte çalışmalara katılmıştı. Bu oyuncuların, teknik direktör Erol Bulut'un istemesi halinde Fenerbahçe karşılaşmasında kadroda yer alabilecekleri kaydedildi.

Fenerbahçe-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Ankara Bölgesi Süper Lig Hakemi Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Kerem Ersoy ile Ankara Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Serkan Olguncan yapacak. Mücadelede Aydın Bölgesi Süper Lig Hakemi Bahattin Şimşek ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Evkur Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, ligin ikinci yarısına Göztepe galibiyetiyle başladıklarını anımsatarak, "İyi bir ilk yarının ardından ikinci yarıya Göztepe galibiyetiyle başladık. Ziraat Türkiye Kupası'nda da çeyrek finale kalmanın moraliyle Fenerbahçe maçına çıkacağız. Fenerbahçe ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Hayallerimiz doğrultusunda korkusuzca ilerlemeye çalışıyoruz. Şimdiye kadarda iyi bir şekilde yolumuza devam ettik. Hem lig hem de kupada iyi gidişimizi sürdürmek istiyoruz. Kupada çeyrek finale kaldık. Şimdi önümüzde Fenerbahçe karşılaşması var. Zorlu bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Fenerbahçe maçını kazanarak İstanbul şanssızlığımızı da sona erdirmek istiyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız