SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İstanbul'da EYMS'nin Maçına Çağrı Afişleri

0
Güncellendi - 2017-02-07 01:58:30
İstanbul'da EYMS'nin Maçına Çağrı Afişleri
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Evkur Yeni Malatyaspor, Denizlispor maçını kazanıp, ligde çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle lige verilen arayı Antalya’da mini bir kamp çalışmasıyla değerlendiren sarı kırmızılılar, ligin 20’nci haftasında İstanbul’da Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin 19’ncu haftasında deplasmanda Samsunspor’a 3-0 yenilen ve 34 puanda kalan Malatya ekibi, hem bu mağlubiyeti unutturmak hem de ligde galibiyet serisi yakalamak için Denizlispor maçına en iyi şekilde hazırlanıyor.

Teknik direktör İrfan Buz, öğrencilerini Denizlispor maçına hem fizik hem de psikolojik olarak hazırlıyor. Antalya kampında futbolcularıyla yaptığı toplantında Denizlispor maçının kendileri için ne kadar önemli olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, bu maça en iyi şekilde konsantre olmalarını istiyor.

Takımın yeni transferleriyle de yakından ilgilenen Buz, futbolcularını zorlu şampiyonluk yarışına en iyi şekilde hazırlıyor.

TARAFTARLARDAN ANLAMLI PANKART

Evkur Yeni Malatyaspor’da Antalya’daki kamp çalışmaları yoğun tempoda devam ederken, taraftarlar ise 11 Şubat Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena’da oynanacak karşılaşma için hazırlıklarını sürdürüyor.

‘Sen olmazsan bir eksiğiz’ sloganıyla bir çalışma başlatan taraftarlar, Vodafone Arena’yı doldurmak için çalışıyor.

Taraftarlar, İstanbul’da çeşitli noktalara ‘sen olmazsan bir eksiğiz’ pankartları astı. Pankartların üzerinde “Beşiktaş Vodafone Arena’da oynanacak maçlarımıza tüm Malatyalı hemşerilerimizi bekliyoruz” ifadesi yer alıyor,

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • mehmet (7 yıl önce)
    Malatya sivil toplum kuruluşları bu işin üstesinden gelir Malatyalıların birleştikleri zaman neler yapacaklarını arenada gösterelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Passo denen sistem varken çoluk çocuk maça gitmek çok zor. 7 yaşından büyük her kişi için passo 17 lira bilet 30 lira tek geçişlik kartta eskiden ücretsizdi şimdi 15 lira oldu. Bu şartlarda çoluk çocuk maça gidecem diyen Malatyalılara madalya takmamız lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mantık (7 yıl önce)
    İstanbulda Malatyalı yım diyen herkes eşini çocukları nı alıp Cumartesi günü vodafone Arena ya gelmeli.Hadi Malatyalı lar gösterelim gücü müzü.Memleketimizin takımı Şampiyon oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    İstanbul'daki Malatya'lılar için çok önemli bir gün.Sizin ve belkide henüz Malatya'yı görmemiş çoçuklarınıza Malatya'lılık duygusunu tattırmak için bir fırsat mümkün olduğunca maça gidip takımımızı var gücümüzle desteklemeliyiz.ü
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (7 yıl önce)
    Emeği geçenleri tebrik ediyorum bu düşünce ve uygulama için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferhat (7 yıl önce)
    güzel bir çalışma olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Passoliğ kartlari satiyorlar sitant nerde kurulu
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Kaç maç İstanbul'da olacak bilinmiyor, bulunan stat tek maç veriliyor ve bu şartlarda insanlar passolig çıkarıp birde bilet alsın isteniyor. İstanbul hüsran olması için çalışmalar tam gaz. İnşallah Malatyalı hemşerilerimiz bu hatalara rağmen stadı doldurur.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Sayin,malatyalilar,istanbulda,onanacak,maclara Mutlaka,gitmeniz,gerekiyor,artik,kalan,maclara Sampiyonluk,maclari,mutlaka,seyirci,destekine, Ihtiyac,var
    0
    0
    Yanıtla