SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstasyon Virajında Kaza..

0
Güncellendi - 2019-04-08 16:41:38
İstasyon Virajında Kaza..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla attı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, çevre yolu viraj kavşağı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ istikametinde gelerek viraj kavşağı istikametine seyir halinde olan S.G, (55) idaresindeki 44 KF 470 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda takla attı. Kazada araç içerisinde sıkışan yaralı sürücüyü ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri bulunduğu yerden çıkardı.

Yaralı sürücü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaza nedeniyle trafikte bir süre aksamalar oldu.

Kazaya karışan otomobilin çekici yardımıyla olay yerinde kaldırılmasıyla trafik normale dönerken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Hayri (5 yıl önce)
    Bu noktaya hala neden alt geçit veya yaprak yol yapılmıyor. Biri bunun açıklamasını yapsın artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (5 yıl önce)
    Arkadaş adam aşırı süratli gidiyor kontrolü kaybedip takla atıyor siz hala yola kusur buluyorsunuz.Normal bir şekilde araba kullanılsa bu kavşakta niye kaza olsun.Yollarda sıkıntı yok kusur sürücülerde.
    0
    0
    Yanıtla
  • ANIL (5 yıl önce)
    Yaşanan sıkıntılar ve eksiklikler ortada, ama hırsızın hiç mi suçu yok. Malatya'da sürücüler resmen trafik canavarı halindeler. nedense herkesin bir acelesi var, herkes bir yerlere yetişiyor. Sakinlik, nezaket hak getire...
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (5 yıl önce)
    İstasyon kavşağı şehrin merkezine giriş yeri bu alana trafiğin rahatlaması için köprülü kavşak yapılması gerekir.Trafiğin burda hiç durmamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Oraya alt geçit yaptırmayanlar oradaki her kazanın vebali size. Hesap sorulmasa sonuç bu. Daha çokkkk kazalar olacak. Kimsenin sesi çıkmayacak. Haksızlık yapanların yanına kar kalacak. Tabi ki trafik kuralları da cabası.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Buraya bu trambus mu dur her ne zikkimda bunun yuzunden koprulu kavsak yaptirmadilar
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA ÖNER (5 yıl önce)
    ÇEVRE YOLU YOL DEĞİLKİ YOK BÖYLE BİRŞEY
    0
    0
    Yanıtla