SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstasyon Virajındaki Kazada 2'si Polis 3 Yaralı

İstasyon Virajındaki Kazada 2'si Polis 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, polis ekip otosunun  da karışığı 3 araçlı trafik kazasında iki polis memuru ile bir çocuk yaralandı.

Kaza, 15.30 sıralarında Malatya - Ankara karayolu İstasyon kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Emniyet Müdürlüğü istikametinde gelen Ö.A. yönetimindeki sivil ekip aracı ile Ö.Y.G.'nin yönetimindeki 44 AFS 519 plakalı araç ve İ.H.'nin yönetimindeki 23 ER 659 plakalı araç kavşakta çarpıştı. Kazada polis memurları Ö.A. ve E.T.  ile ismi öğrenilemeyen bir çocuğun yaralandığı bildirildi.

İhbar üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede müdahalede bulunan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Tuğrul KILINÇ (3 hafta önce)
    Bu kavşakta, çarşı istikametinden gelip çevre yola dönen araçlar dönüş esnasında şerit değiştiriyor. Arkadaşlar kavşak dönüşlerinde şerit değiştirilmez. İç şeritten giden araç yine iç şeritte kalmalıdır. Dış şeritten giden araç yoluna dış şeritten devam etmelidir. Ayrıca son anda karar verip dönüş yapmayalım. Bir sonraki kavşaktan dönüp gelebilirsiniz.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • ufuk (3 hafta önce)
    hergün kaza hergün kaza,belediye nerde uyumaya devam mı edecek
    %82
    %18
    Yanıtla
  • kartal (3 hafta önce)ufuk isimli kullanıcı yorumuna
    belediye derken ufuk? trafik kazası ve polis olayın içinde şakamısın kafan mı güzel...
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Akçadağlı (2 hafta önce)kartal isimli kullanıcı yorumuna
    Evet sorumlusu karayolları ve belediye. İstasyon kavşağı şuanda Türkiye’deki en tehlikeli yollardan birisi her an kaza olabilecek bir yol acilen köprü yapılmalı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • O yol enerji bakanlığına mı bağlı ?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • New Malatya (3 hafta önce)
    Bin defa söyledik birisi ölmeden istasyon kavşağına köprü yapmamaya yemin etmiş belediye başkanları. Birinin başına birşey gelse sorumlusu belediyedir. Yol 6 ya ayrılıyor şve şehirler arası yol. Yolu bilmeyenler ne yapacağını şaşırıp trafiği karıştırıyor ve kazaya sebebiyet veriyor. Benim anlamadığım bizim başkanlar acaba hiç büyükşehir görmedimi yada hiç kavşaktan filan geçmediler mi? Bütün vizyonsuzlar Malatya’da başkanlık yapmak zorundamı
    %95
    %5
    Yanıtla