SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstasyonda Kaza.. Yük Vagonları Çarpıştı

0
Güncellendi - 2019-02-28 18:21:56
İstasyonda Kaza.. Yük Vagonları Çarpıştı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da manevra yapan yük treninden çıkan 2 vagon seyir halindeki başka bir yük trenine arkadan çarptı. Kimsenin yaralanmadığı kazada maddi hasar oluştu.

Edinilen bilgiye göre Malatya’da Müselles (Üçgen yol bağlantı) Garı'nda öğle saatlerinde manevra yük treninin son iki vagonu bağlantılarından çıktı. Bu sırada Malatya’dan Sivas’a doğru yola çıkan 53513 sayılı başka bir yük trenine Dilek Mahallesi yakınlarında arkadan çarpan çimento yüklü vagonlar devrilirken, karşı trenden de bir vagon devrildi. Kaza sonrası kimse yaralanmazken, vagonlarda maddi hasar meydana geldi.

Yük treni, Dilek İstasyonu'nda hemzemin geçidini ihlal etmeyecek şekilde beklemeye alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Doğruyu savunan (5 yıl önce)
    Lütfen insanlara bu şekilde ithamlarda bulunmayın ve saçmalamayın kimse kaza olsun diye uğraşmıyor adı üstünde kaza bilip bilmeden yorum yapanlara sesleniyorum kimin yandaşlarısınız acaba devlet millet ağzınıza takmışsınız çok biliyorsanız buyrun siz geçin bakalim trenleri taşlarken makinistlerin kafa göz patlarken nerdesiniz çünkü bunları yapan sizsiniz vatanını milletini seven adam hemen vatan millet diye ortaya düşmez bilip bilmeden konuşmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap gülezgin (5 yıl önce)
    sadece kpss mi Mülakatlar ne için
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem (5 yıl önce)
    Tuncay, zaman senin gibilerin bile kpss sinaviyla alay ettigi cahil cuvela bir zamana donusmus...kazayi kpss ye nasil bagladin hayret....
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (5 yıl önce)
    Sorumlular cezalandırılmalıdır. Torpil ile değil hakkı ile insanlar işe alınmalıdır. İşler ehline verilmeli. Liyakata bakılmaldır. Ya birde bu trenler yüksek hızlı tren olsaydı facia olurdu. Bu problemler çözülmeden hızlı tren uygulamasına geçilmemelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Melek (5 yıl önce)
    Katliam gibi olay bu. Bu kadar tecrübesiz kadro ilemi yönetiliyoruz yazık günah ülkeme devletimize halkın cebinden çıkan paraya yetkililer hesap vermeli görevden alınmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Katliam mı? herkes herşeyi ne kadar biliyor ya. senelerdir demiryollarında olan vakalar. siz trafikte araç kullanırken her kurala uyuyor musunuz? kazaları önleyebiliyor musunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA Lİ (5 yıl önce)
    Ankara'da yaşanan tren kazasının aynısı burdada yasanmistir. Yetkililerin derhal görevden alınması gerekmektedir yoksa daha çok büyük kazaların doğacağı vahimdir. Bu kadar vurdum duymazlik olamaz resmen bu olay bir katliamdır can güvenliği hiçe sayılmaktadır. Devletin trilyonlarca zararının bir sorumlusu olacaktır tabiki
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya44 (5 yıl önce)
    Genel müdürün niye görevden alındığı belli oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (5 yıl önce)
    Kpss soruları ile işçi ve memur seçersen sonu böyle olur, Son dönemlerde alınan personellerde aranan kriter kpss kazanmışsa tamamdır.Personelin diğer özelliklerine bakılmıyor, adam uyuşuk mu, beceriksiz mi, işe yatkınlığı var mı, fiziki olarak yeterli mi ve daha bir sürü özellikten yoksun. Sadece ineklemesine kpss'ye çalışmış kazanmış al gitsin. Son dönemlerde bu kadar tren kazası tesadüf değil, nazar değil temelinde bu sorun var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (5 yıl önce)
    Olay tamamen ihmalik ve tedbirsizlikten becerisiz kisilerden kaynaklandığı açıkça belli. Olayı kapatmak için vagon birbirinden ayrılmış denilmiş. Vagonların birbirinden ayrılması tamamen imkansız ayrılsa bile vagon frene geçer bu küçük bir olay değildir yetkililerin görevlerine bakmadığı açıkça belli
    0
    0
    Yanıtla