SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte YMS'nin Borçlarının Ulaştığı Rakam!.

İşte YMS'nin Borçlarının Ulaştığı Rakam!.
A- A+ PAYLAŞ

1.Lig’den 2.Lig’e düşen, olağan kongrede Haşim Karadağ'ın başkanlığına seçildiği Yeni Malatyaspor’un borcu 877 milyon TL olarak açıklandı. Karadağ'ın başkan seçildiği kongrede, yönetimi devreden Şahin Altunok dönemine ait 34 milyon liralık bütçenin ibra edildiği, 877 milyon TL'lik borcun, eski başkan Adil Gevrek'in 2022'deki kongrede ibra ettirdiği, ancak mahkemenin geçtiğimiz aylarda ibrasını iptal ettiği dönemdeki borcunun bugün itibarıyla ulaştığı son rakam olduğu belirtildi.

Battalgazi Belediyesi toplantı salonunda yıllık olağan mali genel kurul toplantısını gerçekleştiren Yeni Malatyaspor’un net borcu belli oldu.

Sarı siyahlı takımın transferin önündeki engel oluşturan CAS ve TFF nezdindeki borcunun 747 milyon TL olduğu kaydedildi.

İşte Yeni Malatyaspor’un 877 milyon 94 bin liralık borcunun detayı:

Piyasa borcu: 8 milyon 404 bin lira
Tahakkuk etmiş lisansa engel olmayan futbol borcu: 5 milyon 557 bin lira
CAS ve TFF nezdinde transfere engel olan borçlar: 747 milyon 185 bin lira
Fırat Vergi Dairesi inceleme sonrası damga vergisi: 3 milyon 7 bin lira
Fırat Vergi Dairesi inceleme sonrası muhtasar borcu: 49 milyon 854 bin lira
Fırat Vergi Dairesi inceleme sonrası stopaj borcu: 12 milyon 262 bin lira
Fırat Vergi Dairesi 3074 özel usulsüzlük cezası borcu: 366 bin lira
Fırat Vergi Dairesi yapılandırma vadesi gelmemiş borç: 21 milyon 511 bin lira
SGK tahakkuk borcu: 2 milyon 714 bin lira
SGK yapılandırma borcu: 7 milyon 172 bin lira
Verilen çek ve senetler: 5 milyon 745 bin lira
Personel maaş borcu: 2 milyon 302 bin lira
2024-2025 sezonu futbolu tahakkuk borcu: 6 milyon 458 bin lira

BORÇ, MAHKEMENİN İBRASINI İPTAL ETTİĞİ GEVREK DÖNEMİNE AİT

Yeni Malatyaspor’da yıllık olağan mali genel kurul toplantısında Şahin Altunok başkanlığındaki yönetim, idari ve mali açıdan önce ibra edilmedi. Sonra bir oylama daha yapıldı ve bu kez ibra edildi.

Battalgazi Belediyesi toplantı salonunda yapılan mali genel kurul toplantısının Divan Kurulu Başkanlığını İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür Karataş'ın yaptığı mali genel kurulda, kulübün mali raporları okundu.

Denetim Kurulu, Sicil ve Disiplin Kurulu, İdari, Mali ve Sportif Raporlar okunduktan sonra oylandı.

Hesapların detaylı bir şekilde genel kurulda açıklanmasının ardından oylama yapıldı. Mali ve idari açıdan oy çokluğuyla ibra edilmedi.

Daha sonra oylamanın Adil Gevrek dönemi değil Şahin Altunok dönemine ait olduğu söylendi ve bir oylama daha yapıldı. Altunok yönetimi bu kez oy çokluğuyla ibra edildi.

Altunok dönemine ait 13.10.2024-31.05.2025 tarihleri arası gelir-gider tablosu 34 milyon 207 bin lira olarak açıklandı.

Toplam 877 milyon 094 bin liralık borcun, Adil Gevrek'in 2022'deki kongrede ibra edilen, geçtiğimiz aylarda mahkemenin bu ibrayı iptal ettiği borçların bugün itibarıyla ulaştığı rakam olduğu bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam