SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstediğimiz Oyunu Sahaya Yansıtamadık"

0
Güncellendi - 2019-01-30 02:42:14
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, “Defans anlamında çok iyi işler yaptık ama futbol sadece defans yapmaktan ibaret değil. Hücum anlamında da geliştirmemiz lazım. Ufak tefek hatalar bizim oyunumuzu kırıyor” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup oldu. Müsabaka sonrası basın toplantısında konuşan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe karşısında ilk yarı oyuna iyi bir giriş yapamadıklarını ifade ederek, “Erken bir gol yedik ama 1-1’i yakaladık. Yaptığımız basit hatadan faul oldu ve 2-1 Fenerbahçe öne geçti. İkinci golü atıp aradaki 1 golü kapatmış olduk. Oyunun genel anlamına baktığımızda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Bazı oyuncular istediğimiz performansı gösteremedi. Bu takım geçen seneden bugüne kadar baktığımızda kovalayan bir takımdı. Bugün kovalanan bir Malatyaspor var ve demek ki orada büyük işler başardık. Başımız dik buradan ayrılıyoruz. Bugün ki maçı tabi kazanmak için. Hatalar yaptığınız zaman maç kaybediyorsunuz bunları biz biraz fazla yaptık” diye konuştu.

“Ufak tefek hatalar bizim oyunumuzu kırıyor” 

Kendilerini her zaman geliştirmek istediklerini ifade eden Bulut, “Defans anlamında çok iyi işler yaptık ama futbol sadece defans yapmaktan ibaret değil. Hücum anlamında da geliştirmemiz lazım. Ufak tefek hatalar bizim oyunumuzu kırıyor. Bugün olsun, geçen hafta Göztepe maçı olsun o hatalardan dolayı basit goller yiyoruz. Az hata yaparsak bu takım çok daha iyi yerlere gelecek” diye belirtti.

“Oyuncular ne yapması gerektiğini biliyor”

Oyuncuların ne yapması gerektiğini bildiğini belirten Erol Bulut, “Nasıl koşu yapmaları gerektiğini çalışıyorlar. Bunlar çalışılmış sistemler. Performans düşüklüğü birkaç futbolcumuzda fazla vardı. Sadece 4-5 oyuncunun performansı iyiyse Fenerbahçe karşısında kazanamazsınız” şeklinde konuştu.

Barış iyi bir futbolcu” 

Barış Alıcı’nın iyi bir futbolcu olduğunu anlatan Bulut, “Kendisini zaten çok iyi geliştirdi ve gelişmesi de lazım. 3 haftadır aramızda. Oynadığı kupa maçı var orada iyi oynadı. Kendisini biraz daha geliştirmesi lazım. Önümüzdeki 14-15 maçta şans bulacaktır” ifadelerini kullandı.

Adem Büyük ile alakalı oyundan alınması sorusuna cevap veren Erol Bulut, “Hakem erken sarı kart gösterdiğinden dolayı Adem rakibi üfleseydi kırmızı yiyecekti o yüzden oyundan erken aldım” diye belirtti.

İstanbul- iha, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Çoban (5 yıl önce)
    Haraç işi çözülmedikçe maç lara gidilmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Erol hocam maçı çok iyi yönetti, belki biraz Erkan ın şansızlığı vardı o kadar. Ancak şu gerçek ki; Fenerbahçe tarihinin en azgın, en iştahlı, en hırçın, en istekli ve de en çok faullü ve yıpratıcı oyununu 32.000 seyircisiyle birlikte hakem Ali Palabıyık'ın da büyük gayretiyle sergiledi. Fenerbahçe bu maça çok ama çok iyi hazırlanmakla beraber, seyircisi ise Malatyaspordan sanki düşman ile savaşırcasına kötü küfürlü ve iğrenç bir destek verdi. 1990 yılında güzide takımımız Malatyaspor o zamanki intertoto olan şimdiki Uefa kupası maçında eşleştiği Yunanistanın Kreta takımı ile Malatya'da yaptığı ikinci maçında misafir tribünü dolduran komşu Elazığlılar bile bu kadar yıpratıcı tezahürat yapmamıştı...VeSselam...
    0
    0
    Yanıtla
  • UFUK (5 yıl önce)
    HOCA, NEDENDİR!!!! BİLİNMEZ FENER MAÇLARINA NEDENSE TAKIMI HAZIRLAYAMIYOR,GEÇEN SEZON İKİ MAÇTA YENİLDİK,BU SEZON İLK YARI ZAR ZOR KAZANDIK VE BU MAÇ.DAKİKA 68 TOPU TOPU 109 PAS YAPABİLMİŞİZ. TOPLA OYNAMA SÜRESİ %69 -%31 KAZANDIĞIMIZ MAÇLARDA BİLE TAKIM İYİ TOP OYNAMIYOR İKİ ÜÇ ADAMIN İYİ OYUNUNA KALMIŞIZ,ONLAR OYNARSA NE ALA OYNAMAZSA İŞİMİZ DURAN TOPLARA KALIYOR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Malatyasporum yensen yenilsen kalbimizdesin.Teşekkürler Erol BULUT
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Erol Hoca ligin en yetersiz kadrosuyla büyük işler yapıyor.Düşünebiliyormusunuz.Fenerbahçe başkanı maç bitiminden sonra özel toplantı tertipleyip bunu trtr den naklen yayınlatıyor.Futbolcular maç sonucuna kendileri bile inanamıyorlar.Hatta maçı alabilirdikte.Buradan bir sitemde bulunacağım.Sayın başkan bundan sonra çok ucuz diye sakat ve takımlarından kovalanan beceriksiz futbolcuları lütfen alma.Malatya bu yılki fırsatı bir daha bulamıyacaktır.O yıl bu yıldır.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    En çok kızdığım şeyde fenerbahçenin kazması Mehmet ekiciyi meşhur ettik ya ona yanıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (5 yıl önce)
    O'nu,Bunu bilmem Malatya Keyif veriyor izleyenlere.Kalecei Farnolle'den başlayarak en ileri uca kadar 90 Dakika maçı bırakmayan bir takım var sahada ve tabi ki kenarda baş komutan EROL BULUT..Tebrikler EROL BULUT ve YARDIMCILARI ve Tabi ki TAKIM...
    0
    0
    Yanıtla
  • Caner (5 yıl önce)
    Erkan Kaş git kardeşim, düş bu taraftarın yakasından düş artık,
    0
    0
    Yanıtla
  • kaya (5 yıl önce)
    Hocam endoğrusunu yaptı adem ve kartlılıları değişmeseydi bizde galatasarayın durumuna düşüreceklerdi. 4-5 oyuncumuza ceza teknik hocaya 2-3 maç ile fener hep aynı taktik hakemler fenere yapamaz ali koç. erol hoca 9 maç kaybetmektense bu macı mucadele ile vermek doğruydu. Adamlar ne teknik nede profosenellik var . mahalle kabadayısı kavgalı futbol ile götürüydu.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Sol kanadımız sıfır.keşke Telavivde oynayan Mavis dufounu yu alabilseydik.10 tane çöp transfer alacağımıza bir tane adam gibi transfer yapsaydık daha iyi olmazmıydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (5 yıl önce)
    Anlamadım fener çokmu iyiydi baskı kuruyorduda erol efendi 3 etkili hücüm oyuncusunuda çıkardı bizi kendi sahamızda oynamaya mahkum etti
    0
    0
    Yanıtla
  • ferid (5 yıl önce)
    bu takımı bodrum tatilinden sonra maça 7,8 gün varken istanbula gitmek maç konsantrsayonunu sıfırlamak dır.bu rehavet ve takım savumasındaki aciziyiet iki top pas yapamamak sakatlık dan dönen oyuncuların iyi performans göstermemsi bu yenilgiyi getirdi.sadık efendinin isabetli kafatopu vuramasını mucuze oldugu bir durumda iki kafa topu vurdurmak [erkan kaş] sevgili malatyalı sadece doğdugu il olarak kalan m.topal ın sert oyunu bu sonucu doğurdu.bifuma savunma sıfır? aleksic oynamıyor.takım savuması iyi deği öndeki presle pas yolarını kapatmakla tek topla hızlı adamlarını kacırmakla olur .gol attıktan sonra oyunu soğutmak macın ilkyarım sağatinde gol yememek gibi nasıl bir taktikle oynadı erol ahoca?profesyönellik zayıf.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet.....44 (5 yıl önce)
    Erol hocam mükemmelsin ancak belki Malatya da kimse senin kadar dutbol bilgisi yoktur ancak gör Erkan’ı artık yeter Allah aşkına 10 kişi oynasak ondan daha iyi yazık her hafta ordan pozisyon verip gol yiyoruz bir de adil Başkan artık kamara denen oyuncuyla gündemi meşgul etme yapacaksan yap şu forvet transferini en sonunda Erol hoca yı kaçıracaksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (5 yıl önce)
    2 Dakikada gol yersen Sonuc böyle olmasi normal. Sadik kirmizi kart görmüyor. Ayni faulleri malatyada yapsa hakem ler direk kirmizi ile atarlar. Emek hirsizlari bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Hocam.ve.oyuncular.sizleri.kutlarim.emeginize. Saglik..gelecek.maclara.bakin.yolunuz.acik.olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (5 yıl önce)
    CANINIZ SAĞOLSUN EROL HOCAM SENDE CANINI SIKMA HERSEYİN HAYIRLISI VE HAKEM VE SADIK SADIK 4 KEZ FAUL YAPTI KIRMIZIYI HAKETTI LAKİN HSKEM AMCAM OYUNU YEDİ
    0
    0
    Yanıtla