SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İsteğimiz Transferlerin 1-2 Günde Kampa Katılmalarıydı"

0
Güncellendi - 2018-01-09 16:33:22
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut, “İstediğimiz kampın ilk günlerinde 1-2 transferin bize katılmasıydı. Ama bu gerçekleşmedi. Biraz gecikti” dedi.

Futbol Arena’ya konuşan Bulut, transfer süreciyle ilgili, “Kadro derinliği biraz kısıtlı, giden futbolcularda oldu. O yüzden bazı mevkilere futbolcu almamız gerektiğini yönetime, transfer komitemize daha önce ilettim. Yönetimimiz o konuda çalışıyor. Ama istediğimiz kampın ilk günlerinde 1-2 transferin bize katılmasıydı. Ama bu gerçekleşmedi. Biraz gecikti, o biraz bizi üzüyor” ifadelerini kullandı.

Transferde isim üzerinde konuşmanın yanlış olduğuna dikkat çeken Bulut, “Ben ihtiyacım olan mevkileri söyledim. Sonuçta istediğimiz bazı futbolcuların transferi gerçekleşmeyebiliyor. Çünkü birde bütçe meselesi var” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Murat kucukkaya (6 yıl önce)
    Malatyali is adamlari destek vermeli bu kadronun yetetsiz oldugunu dusunuyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cebrail gur (6 yıl önce)
    Bu Yonetim sene basinda Baba trasfer dedi durdu sonunda Ertugrul hoca bunlarin niyetini anlayinca cekip gitti Umarim Erol hocada aynisini yapmaz Bu yonetim en kisa zamanda gitmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (6 yıl önce)
    Hocam bunların transfer yapacağı yok tüm takımlar futbolcularını aldı bizimkiler halen düşünüyor ve almayacaklar da
    0
    0
    Yanıtla
  • Kekeme (6 yıl önce)
    Galatasaray da kadroya alınmayan TARIK ÇAMDAL ile EMRAH BAŞSAN transfer edilirse çok iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Hoca da anladı.Artık transfer yapmayacaklarını.İlk haftadan alttaki takımların alacağı bir galibiyet,bizim alacağımız bir mağlubiyet,moral ve motivasyon açısından ligin dengesini değiştirebilir.Yahu bu Ne rahahatlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (6 yıl önce)
    Ertugrul saglam da transfer transfer deyip durdu insallah sonu ayni olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gezgin44 (6 yıl önce)
    Sanki transfer yapmayacaklar gibi veya bosta kalanlari sonradan gedirecekler ve baskan cikacak diyecekki ara transferde kimse futbolcusunu vermek istemiyor diyip kenara cikacak bence yapacaklardi son iki haftayi galibiyetle kapatinca vaz gectiler gibi ama gercekten ikinci yari cok sikinti cekecegiz cok
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Yönetim bu konuda çok iyi değil. En eksik yönü transfer politika ve ilerlemesi zayıf.yavaş temkinli tabiki ama tranfer yapılacağı kaç ay önceden belli idi ..taraftar destek veriyor ama bir kac iyi oyuncu kakediyor bu taraftar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)Harun isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim ;taraftara değil,küme düşmemek için takım,gerekli transferi hak ediyor.Bizim dışımızda,süper ligdeki her takım gerekli gördükleri mevkilere transferlerinin büyük bir kısmını bitirdiler.Biz daha başlayamadık.İkinci yarı,ilk yarı gibi olmayacak.Bizim altımızdaki her takım hemen hemen eksiklerini tamamlamak üzereler.Ama bizimkiler bu kadar eksiğe rağmen çok rahatlar.Bu kadar rahatlık hayra alamet değil.Geçenlerde okudum üç tane genç amatörden futbolcu almışlar.Yetiştirmek için.Yahu bu transferleri her zaman yaparsın.Bize acil süper lig futbolcusu lazım.
    0
    0
    Yanıtla