SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstifa Eden İki Bakanın Yerine Memişoğlu ve Kurum Atandılar

İstifa Eden İki Bakanın Yerine Memişoğlu ve Kurum Atandılar
A- A+ PAYLAŞ

Bakanlık görevlerinden istifa eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yerine atama yapıldı.

2 Temmuz tarihli Resmi Gazete'deki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre; Koca'nın yerine İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu, Özhaseki'nin yerine ise eski bakan Murat Kurum getirildiler.

Kurum, 6 Şubat 2023 depremleri sonrasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak Malatya'da, dönemin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'le birlikte koordinatör bakan olarak görevlendirilmişti. Milletvekili adayı yapılan ve 14 Mayıs 2023 seçiminden sonra oluşturulan hükümette yer almayan Murat Kurum, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AKP tarafından CHP'li Ekrem İmamoğlu karşısında Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yapılmış, ancak seçilememişti.

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • erol (17 saat önce)
    Deprem sonrası; Sayın Fahrettin Koca nın sahibi olduğu İstanbul ve Ankara daki hastahanelerinde depremzede hastalara ücretsiz sağlık hizmetleri verilmiştir. Yolun açık olsun ,sağlıkla uzun yaşa güzel insan.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • CAN RENKLI MELEK BÜYÜK SINEMASI (1 gün önce)
    Türk sinamasına yıllarca emek vermiş iyi vede kötü rollerde oynamış ve Hakkın rahmetine kavuşan Rahmetli sanatcılarımıza ALLAHTAN Rahmetler dilerim..aklıma gelen Sinemalar Şehir istanbul melek Can Büyük Renkli Çocukluğumuzun Gençliğimizin Sinema sinema dolaştîğımız yerlerdi hele o Tabelaların etrafı yiyeck ve kitapcılarla doluydu Teksas Tommkis zagor daha niceleri orasıda başka bir zevkti Dünyada nekadar MALATYALI varsa Küçüklerin gözlerinden Büyüklerin Ellerinden öperim AH Benim Eski Malatyamam AH yerinde yeller esiyorBayramda Dört gün geldim gelmez olaydım.akan göz yaşlarımdan daha yazamıyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yusuf (1 gün önce)
    Murat kurum zaten bakandi ne yaptı acaba? Deprem ile alakalı ne tür çalışmalar yaptı? Son istanbul seciminde de gördük ki hiçbir çalışma yapmadan bol keseden attı tuttu çapsız bir arkadaş. Valla akp güzel dalga geçiyor. Elinde liyakatli kimse kalmadı değisip değisip duruyor. Fahrettin seneye adalet bakani olur. Özhaseki dış işleri falan olur kendi aralarında top ceviriyorlar.
    %46
    %54
    Yanıtla
  • İki (1 gün önce)
    İsranbul seçiminde mizah malzemesş olan Kurum bakan bendensen kim olurssn ol yükselirsin felsefesi liyakat yok
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Ahmet (1 gün önce)
    Erzincanda toprak altında kalanların, depremde ölenlerin aorumlularımdan biri değilmi Kurum? Desenize Allah memleketin iyice cezasını vermiş..!
    %50
    %50
    Yanıtla