SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşyerine Yaylım Ateş!

0
Güncellendi - 2019-01-12 03:47:53
İşyerine Yaylım Ateş!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece yarısından sonra 02.30 sıralarında bir iş yerine pompalı tüfekle ateş açıldı.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı İsmetiye Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İsmetiye Mahallesi Niyazi Mısri Caddesi üzerinde bulunan C.Y.'ye ait iş yerinin önüne otomobille gelen şüpheli şahıs araçtan aldığı pompalı tüfekle iş yerine ateş açtı. Açılan ateş sonucunda inşaat ve dekorasyon malzemeleri satılan iş yerinin kapı ve camlarına çok sayıda saçma isabet etti.

Saldırgan şahıs, daha sonra olay yerine geldiği beyaz renkli otomobiline binerek kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olay yerinde yapılan inceleme de 10'a yakın tüfek kartuşu bulunurken polis ekiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen iş yeri sahibi C.Y. olayın şokunu yaşadığını belirterek saldırıyı kimlerinin düzenlemiş olduğuna dair herhangi bir fikrinin olmadığını söyledi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Yasin (5 yıl önce)
    Haraç çeteleri malatyayı ele geçirmeye çalışıyor eminiyet valilik adalet nerde,devlet malatyada varlığını hissettiremiyor yanılıyorsam söyleyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Resit (5 yıl önce)
    Ya kardeşim 2 dakika bi rahat durun ama! Her gün - her gün... Akp milletvekillerine ayıp oluyor. Tam "Huzurlu Şehir" diyorlar, çıkıp işi bozuyorsunuz. Lütfen ama....
    0
    0
    Yanıtla
  • mali1 (5 yıl önce)
    Bunlar aspargas haberler, resimler montaj, Malatya dünyanın en huzurlu kenti, o silah sesleride çocuklar mantar tabancası patlatmışlar, yanlış anlamayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • pütürgeli (5 yıl önce)
    Pütürge Mikail SÜLÜK ile şimdiden KAYBETTİ demektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    huzurun başkenti malatyam,mafya cirit atıyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Asayiş sıfır kim ne derse desin
    0
    0
    Yanıtla