SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşyerine Yönelik Silahlı Saldırı

0
Güncellendi - 2019-03-13 03:47:47
İşyerine Yönelik Silahlı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Gece yarısından sonra Niyazi Mısri Caddesi'ndeki bir elektronik eşya satışı yapılan mağazaya silahlı saldırıda bulunuldu.

Olay saat 02.15 sıralarında Kavaklıbağ Mahallesi Niyazi Mısri Caddesi'nde meydana geldi. İşyerine yönelik olarak silahlı saldırıda bulunan kimliği meçhul şahıs ya da şahıslar, olaydan sonra kaçtılar.

Saldırı sırasında işyerinin isabet aldığı, olayla ilgili soruşturmaya başlandığı bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • malatyalı (5 yıl önce)
    ne güzel iş vallaha ortada kanun yok devletin ağırlığı yok haraç mafyaları zibil gibi ortada istedikleri gibi işlerini çeviriyolar vatandaşa kim sahip çıkıp hakkını koruyacak .bu adam yakalansa ne olacakki cezamı yatacak sanki birde kahraman olacak yazık oldu güzelim ülkemize
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (5 yıl önce)
    Haraç çeteleri nefesi niyazi mısri sokaklarında aldı uzun zamandan sonra yine işbaşındalar..millet kendi güvenliğini kendi saglasın dicek galiba vali bey,sivas valisi gibi babayiğit vali istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Huzur şehri Malatya! da düzenli olarak her gün bir yada birkaç iş yeri kurşunlanıyor.
    0
    0
    Yanıtla