SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İtfaiye Haftası Dolayısıyla Çeşitli Etkinlikler Gerçekleştirildi

İtfaiye Haftası Dolayısıyla Çeşitli Etkinlikler Gerçekleştirildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 310. Yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında hafta boyunca eğitici, bilgilendirici ve tanıtıcı birçok farklı etkinlik düzenledi. 

İtfaiye Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 18 okuldan yaklaşık 1000 öğrenciyi İtfaiye merkez binasında misafir etti. Yangın anında yapılması gerekenler ve İtfaiyecilerin kullandıkları malzeme ve ekipmanlar hakkında bilgilendirilen öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı. 

İtfaiye Dairesi Başkanlığı, AFAD ve Kızılay ile işbirliği yaparak, bazı konteyner kentlerde çocuklar için itfaiye oyun parkı kurarak çocukları eğlendirildi. 

İtfaiye haftası münasebetiyle; Malatya City AVM 'de stant açan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, ziyaretçileri yangın söndürme, arama kurtarma gibi konularda da bilgilendirdi. Hafta boyunca öğrenciler ve vatandaşlar itfaiyeciliği yakından tanıma fırsatı buldu ve etkinlikler büyük ilgi gördü. 

İtfaiye haftası etkinlikleri kapsamında görevi başında şehit olan itfaiye erleri de unutulmadı. Şehitlik ziyaret edilerek Kur’an-ı kerim okunup duaları edildi.    

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız