SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“İyi Bir İnsan, Usta Bir Sanatçı Ve İyi Bir Malatyalıydı”

“İyi Bir İnsan, Usta Bir Sanatçı Ve İyi Bir Malatyalıydı”
A- A+ PAYLAŞ

“Kim Milyoner Olmak ister” programıyla hafızalara kazınan ve 2014 yılında beyin kanaması geçiren Malatyalı usta oyuncu ve sunucu Kenan ışık, 76 yaşında hayatını kaybetti.

“Son kararlarınız size hep mutluluk versin” sözü ile de anılan Kenan Işık’ın vefatı, memleketi Malatya’da da büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Malatya Kayısı Festivali, Yeşilyurt Kiraz Festivali başta olmak üzere bir çok etkinliğe katılan, Malatyaspor’un da taraftarı olan Kenan Işık için Malatya’da çok sayıda taziye mesajı yayımlandı.

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Geçirdiği rahatsızlık sonucu uzun süreli bir tedavi süreci geçiren ve bugün vefat ettiği öğrenilen hemşehrimiz #KenanIşık’a Allah’tan rahmet diliyorum.Rabbim çektiklerini günahlarına kefaret eylesin.”

AKP Malatya İhsan Koca, “2014 yılında geçirmiş olduğu beyin kanaması nedeniyle uzun süredir tedavi gören ve bugün hayatını kaybeden usta sanatçımız, hemşerimiz Kenan Işık’ a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.”

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Geçirdiği beyin kanaması sonucu 10 yıldır uzun süreli bir tedavi süreci ile yaşam mücadelesi veren, bugün vefat haberini büyük bir üzüntüyle aldığımız Türk Tiyatrosunun ve aynı zamanda televizyon ekranlarının duayen isimi Malatya'lı hemşehrimiz #KenanIşık’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına , Türk Tiyatro Camiasına başsağlığı diliyorum.
Mekânı Cennet Olsun inşallah”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Vefatını büyük bir teesürle öğrendiğim hemşehrimiz Kenan Işık’a Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.”

Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, “Yeşilyurtlu değerli hemşehrimiz Kenan Işık’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim.  Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.  Mekanı cennet olsun.”

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “Malatyalı hemşehrimiz Kenan Işık’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.  Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.”

Malatya Eski Valisi Halil  İbrahim Daşöz, “Malatya’nın yetiştirdiği güzide insan, büyük sanatçı Kenan Işık’a Allah’tan rahmet dilerim. Mekanı cennet olsun. Acısını paylaşır, tüm Malatyalılara sabır ve başsağlığı dilerim.”

Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, “İyi bir insan, Usta bir sanatçı ve İyi bir Malatyalıydı. Geçirdiği beyin kanaması sonucu 10 yıldır yaşam mücadelesi veren hemşehrimiz Kenan ışık vefat etti. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesi sanat camiası ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

AKP İl Başkanı Namık Gören, “2014 yılında beyin kanaması geçirerek uzun süre komada kalan Malatyalı hemşehrimiz oyuncu ve sunucu #KenanIşık’ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

MHP İl Başkanı Gökhan Gök, “Uzun bir tedavi sürecinin ardından hayata gözlerini yuman Türk tiyatrosunun ve aynı zamanda televizyon ekranlarının duayen ismi, hemşehrimiz Kenan Işık’a Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesinin, sevenlerinin ve sanat camiamızın başı sağolsun.”

MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, “Hemşehrimiz Kenan Işık’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Usta sanatçımıza Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diliyoruz.”

Malatya Büyükşehir Belediyesi, “Vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiğimiz hemşehrimiz Kenan Işık’a Allah’tan rahmet; yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Murat Bilmez (1 ay önce)
    Allah rahmet eylesin. Bildiğini sakınmadan söylerdi. Yürekli bir şahsiyetti. Malatyaspor sevdalısıydı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (1 ay önce)
    Malatya son gerçek Malatyalılardan birini daha kaybetti. Allah yattığı yerde dinlendirsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ali (1 ay önce)
    Her ortamda Kileyikli olduğunu gururla bahsederi. Malatya ve Kileyik in gururu mekanın cennet olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 ay önce)
    Rahmetli Mehmet kavuk'un başkanlığı döneminde kiraz festivallerinde Rahmetli Kenan ışık, rahmetli şaban taçyıldız, rahmetli mevlüt Aslanoğlu, Allah uzun ömür versin Değerli hocamız Mesut Parlak gibi Malatya sevdalısı değerleri tanıdım sayın Kenan ışık abimiz mütavazi insanlarla iç içe birlikte olmayı seven iyi bir malatyalı idi Rahmetle anıyorum mekanı cennet olsun inşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erdoğan (1 ay önce)
    Allah rahmet eylesin Mevlüt Aslanoğlu ve Kenan Işık gerçekten iyi birer Malatyalıydılar layıkı ile Malatyayı temsil eden iki isim bu iki insan Malatyalıların hafızasından kolay silinmeyecek aynı Özal gibi Bitlis Paşa gibi Kemal Sunal gibi ve daha niceleri hepsinin mekanları cennet olsun inşallah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kadir (1 ay önce)
    çok güzel bir başlık. “İyi Bir İnsan, Usta Bir Sanatçı Ve İyi Bir Malatyalıydı” gerçektende öyleydi içten ve kalptten malatyalıydı ve çok iyi bir malatyasporluydu... allah gani gani rahmet etsin mekanı cennet olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Özcan (1 ay önce)
    10 yıl komada kalmak dile kolay Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla