SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İyi Parti Büyükşehir ve 11 İlçede Belediye Başkan Adayı Gösterdi

İyi Parti Büyükşehir ve 11 İlçede Belediye Başkan Adayı Gösterdi
A- A+ PAYLAŞ

İyi Parti'nin Malatya Büyükşehir ile 11 ilçedeki belediye başkan adayları belli oldu. Daha önce, Büyükşehir için aday gösterileceği belirtilen eski müsteşar Ali Helvacı Yeşilyurt adayı olurken, 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde bu partinin Malatya 1. sıra milletvekili adayı olan Eğitimci Şeyhmus Göçmez (fotoğraftaki) Büyükşehir Başkan Adayı olarak gösterildi.

İyi Parti'nin Malatya Büyükşehir ile Arapgir ve Doğanyol dışındaki 11 ilçede gösterdiği belediye başkan adayları şunlar:

Büyükşehir         Şeyhmus     Göçmez

Akçadağ              Bayram Özcan

Arguvan              Sefa       Karakütük

Battalgazi            Emircan               Eren

Darende              Hasan   Tekin

Doğanşehir        Hasan   İliş

Hekimhan             Melda   Pektaş 

Kale       Bülent  Kaya

Kuluncak             Emrah   Görgün

Pütürge               Hasan   Uçar

Yazıhan Ali           Topcu

Yeşilyurt              Ali           Helvacı

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • aytekin (2 ay önce)
    Şehmuz beyin genel seçimlerde gösterdiği üstün başarıyı tekrar edeceğine dair şüphe bulunmamaktadır. (izahı olmayanın mizahı olur)
    %100
    %0
    Yanıtla