SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'İyi Parti Malatya'da Ayrı Liste İle Seçime Girebilir'

'İyi Parti Malatya'da Ayrı Liste İle Seçime Girebilir'
A- A+ PAYLAŞ

Millet İttifakı ortaklarından İyi Parti'nin, Malatya'da kendi aday listesiyle seçime girmesi ihtimalinin ağırlık kazandığı öğrenildi.

Cumhur ortaklarının CHP listesi olarak seçime girecekleri, buna İyi Parti'nin de dahil olduğu yolundaki haberlere karşın, Malatya için bu konuda kesin bir anlaşma sağlanamadığı, listede 2. sırayı isteyen İyi Parti'nin, CHP buna rıza göstermeyince, kendi logosu ve listesiyle seçime girme eğiliminin ağırlık kazandığı belirtiliyor.

Millet İttifakını oluşturan Deva, Gelecek, Saadet ve Demokrat Partinin, adaylarını CHP listelerinden göstereceği bildiriliyor. 

Siyasi partilerin geçici aday listelerini 9 Nisan Pazar günü 17.00'ye kadar YSK'ya iletecekleri belirtilirken, CHP ile İyi Parti arasında Malatya listesi konusunda görüşmelerin ve  ortak liste oluşturma ihtimalinin yine de  devam ettiği, konunun Cumartesi günü netleşebileceği ifade ediliyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • 44malatya (1 yıl önce)
    Malatyada millet ittifak 4 vekil cikartir bir olun diri olun sandikta birlesin Elazigda Millet ittifaki 3 vekil cikartir
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Serkan (1 yıl önce)
    Yillardir veli abinin cabalariyla 1 cikaran mlt bu inat nedir verin ikinci ucuncu sirayi son dakika golu yemeyin ama tahminim enver kirazin koltuk sevdasi icin bu tartismalar
    %34
    %66
    Yanıtla
  • erol (1 yıl önce)
    Ayna isimli kullanıcının yorumuna; 2018 cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde hdp nin oylarına bakın, hdp nin barajı aşması için kimlerin destek verdiğini görürsünüz, 2018 de millet ittifakı yerine hdp ye oy verenlerin bu seçimde millet ittifakına sadık kalacaklarına kim inanır. Herkesi saf kendinizi uyanık görmekten vazgeçin
    %67
    %33
    Yanıtla
  • huseyin (1 yıl önce)
    bence inat etmeye luzum yok 2. sira verilsin
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Erol (1 yıl önce)
    İkinci sıra verilmeli. Aksi taktirde Millet ittifakından bir taneden fazla gitmez.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • erol (1 yıl önce)
    Doğrusu kendi listesi ile seçime girmesidir. Chp seçmeninin samimiyetine güvenmiyorum
    %17
    %83
    Yanıtla
  • aynada kendinizi görüyorsunuz
    %58
    %42
    Yanıtla
  • h ne ala (1 yıl önce)
    hanımefendi kendi güçlü olduğu illerde yalnız gir chp nin güçlü olduğu illerde birlikte girelim 2. sıraları bana ver bedavadan seçmen al chp den
    %48
    %52
    Yanıtla